به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا ، محمد علی شامانی روز یكشنبه در یك نشست خبری افزود: قصه گویی یك فرهنگ است و باید با هم گفت و گو كنیم .
وی با بیان اینكه رمز و رازهای مغفول با قصه گویی بازخوانی می شود، اظهار داشت :قصه گویی در برنامه های درسی دانش آموزان بویژه مقطع ابتدایی باعث می شود قدرت تخیل آنان تقویت و فصل جدیدی از زندگی برای آنان ایجاد شود.
شامانی ادامه داد: جشنواره بین المللی قصه گویی مهمترین هدفش فراموش نشدن فرهنگ قصه میان خانواده هاست و ذهن پژوهشگران و اندیشمندان را به این سمت باید برد كه با طرح یك سووال می توان به یافته های تازه ای در حوزه قصه گویی دست یافت.
معاون فرهنگی كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان با اشاره به اینكه برای ترویج این فرهنگ تفاهم نامه ای با دانشگاه فرهنگیان منعقد شده است ، اضافه كرد: بر اساس این تفاهم نامه مربیان كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان به مدارس رفته و معلمان ابتدایی را با ابزارها و روش های قصه گویی آشنا می كنند.
شامانی گفت : همچنین تمامی معلمان ابتدایی بر اساس تفاهم نامه منعقد شده باید بخشی از كارورزی شان را در كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان بگذرانند.
وی با بیان اینكه تكنیك های قصه گویی را باید به معلمان آموزش داد، افزود:كانون آمادگی دارد ترویج قصه گویی را در تمامی مدارس به اجرا بگذارد.
شامانی با اشاره به وجود مربیان خلاق در امر قصه گویی در كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان ، اظهار داشت : از سال آینده قصه به داخل مدارس می رود و دانش آموزان آن را می شنوند.
فراهنگ **9022 ** 1569
تهران - ایرنا- دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی از نبود موضوع قصه در برنامه های درسی مدارس اظهار تاسف كرد.