۱۸ بهمن ۱۳۹۴، ۱۳:۵۱
کد خبر: 81953004
T T
۰ نفر
معاون وزير: كمبود نيروي متخصص مشكل مهم آموزش و پرورش استثنايي است

بوشهر- ايرنا- معاون وزير آموزش و پرورش گفت: با توجه به بازنشسته شدن يك هزار نفر از نيروهاي آموزش و پرورش استثنايي در سالجاري و سال آينده، كمبود نيروي متخصص از مهمترين مشكلات در اين بخش است.

به گزارش ايرنا، مجيد قدمي روز يكشنبه در حاشيه همايش فصل حضور در گفت و گو با خبرنگاران در بوشهر افزود: براساس هماهنگي هاي صورت گرفته تلاش مي شود نيروي انساني مجربي جايگزين اين افراد شوند.
وي با اشاره به اينكه براي تامين نيروي انساني متخصص به دنبال مجوز از سازمان مديريت و برنامه ريزي هستيم اظهار كرد: در آزمون استخدامي جديد 125 نفر جذب اين سازمان آموزش و پرورش استثنايي شدند كه با توجه به آمار بازنشستگان اين سازمان ناچيز است.
رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي، شمار كاركنان اين مدارس در كشور را 22هزار نفر اعلام كرد و گفت: در زمان حاضر 127 هزار و 950 نفر معادل 1 درصد از 13 ميليون دانش آموز كل كشور در يك هزار و 600 مدرسه استثنايي مشغول به تحصيل هستند.
وي يادآور شد: هزينه سرانه هردانش آموزاستثنايي چهار تا پنج برابر يك دانش آموزعادي است كه مجموع خدمات ارائه شده به اين گروه از دانش آموزان به صورت رايگان است.
قدمي در باره طرح سنجش سلامت تحصيلي دانش آموزان گفت: يك ميليون و 200 هزار دانش آموز زير پوشش طرح سنجش سلامت
قرار گرفتند كه در قالب اين طرح نزديك به هفت هزار نفر از دانش آموزان با نيازهاي ويژه در گروههاي مختلف شناسايي و به مدارس استثنايي معرفي و دانش آموزان ناشنوا و نابينا نيز به مدارس عادي معرفي و زير پوشش آموزشهاي تلفيقي قرار گرفتند.
وي اظهاركرد: همچنين در قالب طرح سنجش سلامت تحصيلي نوآموزان بدو ورود به دبستان نزديك به 29 هزار دانش آموز ديرآموز نيز شناسايي و در كنار دانش آموزان عادي مشغول به تحصيل شدند.
قدمي افزود: دراين ارتباط براساس هماهنگي هاي انجام شده با معاونت آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش معلمان اين گروه از دانش آموزان آموزشهاي لازم در زمينه آشنايي با نحوه تعامل و آموزش به دانش آموزان ديرآموز را فرا مي گيرند.
وي در مورد خدمات آموزش و پرورش استثنايي به اين دانش آموزان گفت: طرح خدمات حمايتي به دانش آموزان استثنايي از جمله اين طرحها است كه در اين ارتباط خدمات دارويي، واكر، سمعك، ويلچير و جراحي هاي لازم ارائه مي شود.
رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور گفت: امسال براي طرح خدمات حمايتي دانش آموزان استثنايي 30 ميليارد ريال اعتبار مصوب شد كه تاكنون 15 ميليارد ريال تخصيص يافته است.
وي اضافه كرد: براساس برنامه ريزيهاي صورت گرفته كتابهاي درسي دانش آموزان استثنايي بموقع در اختيار آنها قرار گرفت و براي دانش آموزان نيمه نابينا نيز تبلت به صورت رايگان تهيه شده است.
وي يادآور شد: همچنين در تابستان گذشته سه هزار نفر از دانش آموزان استثنايي كشور زير پوشش برنامه هاي پرورشي و ورزشي قرار گرفتند.
6047/6043 /1484
۰ نفر