تلاش دانشگاه ‌ها و مراكز تحقيقاتي براي تحقق اينترنت اشياء ضروري است

تهران- ايرنا- معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت:‌ تلاش دانشگاه ‌ها و مراكز تحقيقاتي براي تحقق اينترنت اشياء ضروري است.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات، برات قنبري در پنجمين نشست شوراي راهبري طرح اينترنت اشياء (IoT) با بيان اينكه به دنبال انحصار نيستيم، افزود: حضور دانشگاه ‌ها و مراكز تحقيقاتي در اين طرح لازم است ما بر لبه تكنولوژي حركت مي‌كنيم و قصد نداريم فعاليت خود را از صفر آغاز كنيم بلكه به دنبال استفاده از همه تجربه ‌ها و ظرفيت‌ هاي داخلي و خارجي هستيم.
وي با اشاره به اينكه فعاليت‌ هاي بين المللي در اين زمينه را رصد مي‌ كنيم، اظهار كرد: اطلاع از فعاليت هاي گروه ‌هاي مطالعاتي اتحاديه بين‌المللي مخابرات (ITU) در اين زمينه ضروري است.
قنبري با تشكر از مسئولين دانشگاه علم و صنعت براي انجام فعاليت‌ هاي خوب در اين زمينه، افزود: اينترنت اشياء (IoT) علاوه بر حريم خصوصي ، حريم دولت‌ ها را هم نشانه گرفته است .
وي هدف اصلي تشكيل اين شورا را ارائه نقشه راه براي اجراي اين طرح در كشور دانست و اظهار كرد: هر چه زودتر بايد به يك تعريف و نقشه راه واحد برسيم و كار عملي را شروع كنيم.
در ادامه اين جلسه محسن بوشهريان، مشاور اجرايي و استراتژي طرح اينترنت اشياء تصريح كرد:‌ سياست بخش دولتي بايد تهيه و آماده سازي زيرساخت‌ ها براي ورود بخش خصوصي انجام شود.
وي اظهاركرد:‌ بخش خصوصي به تنهايي توان رقابت با شركت‌ هاي خارجي را ندارد و كيفيت راه اندازي اين طرح يكي از موارد مهم است كه بايد حاكميت به آن توجه داشته باشد و پيش بيني‌هاي لازم در نظر گرفته شود.
بوشهريان ادامه داد:‌ لازم است مجموع پتانسيل دانشي و پژوهشي كشور در اين خصوص در شهر هوشمند سازماندهي شوند و توليدات خود را تست و براي فعلان اين بخش ارائه كنند.
در بخش ديگري از اين جلسه دكتر حسن حداد پور رييس پژوهشگاه فضايي از آغاز پروژه اي در اين پژوهشگاه براي كمك به رفع آلودگي هوا خبر داد و گفت: در آينده اي نزديك نتايج اين پروژه را براي اعضا بيان خواهد كرد.
علمي(1) ** 1201 **2017
۰ نفر