به گزارش روز يكشنبه گروه فرهنگي ايرنا از معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي حجت الاسلام محمدرضا حشمتي درباره اهميت گسترش فرهنگ قرآني گفت: كارگران به عنوان يك جامعه موثر در اقشار گوناگون كشور مي توانند نقش موثري را در گسترش فرهنگ قرآني ايفا كنند.
وي افزود: با توجه به گستردگي، جامعه كارگري مي تواند از قرآن بهرههاي بسياري ببرد كه يكي از موارد اصلاح فرهنگ كار محسوب مي شود.
حشمتي با بيان اينكه اصلاح الگوي مصرف با توجه به آيات قرآن محقق ميشود ادامه داد: انس با قرآن موجب بينيازي است و كسي كه انس به قرآن نداشته باشد، فرد فقيري محسوب ميشود؛ هرچند بسيار متمكن باشد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بيان كرد: اصلاح فرهنگ كار با بهرهگيري از فرهنگ قرآن حاصل ميشود.
حشمتي افزود: تلاوت، ترتيل و حفظ قرآن نقش موثري در بهبود جايگاه كار دارد. قرآن ميتواند نقش موثري در روح و روان داشته باشد. ختم و عمل به قرآن بهترين شيريني در اذهان علاقمندان به فرهنگ قرآن است. اينكه بزرگان و شهيدان ما تلاوت و شيريني آيات قرآن را در جانشان حس كرده بودند به اين دليل بود كه با فهم درست آيات الهي، حلاوت آن اجتناب ناپذير است.
وي هدف از برگزاري مسابقات قرآني را توسعه زبان آموزي قرآن، مقدم بر سواد آموزي قرآن و در راستاي هدف والاي توسعه و ترويج فرهنگ قرآني خواند و بيان كرد: استخراج راهكارهاي موثر در موفقيتهاي اقتصادي كارگران از آيات قرآن مسئله مهمي است كه به راحتي ميتواند محقق شود.
حشمتي تأكيد كرد: گاهي رواج دروغ در بخشهايي از جامعه به گونهاي است كه حذف آن از فرهنگ، بسيار دشوار و دور از ذهن است. ميتوان گفت نهادينه شدن فرهنگ دروغ نتيجه دور شدن هر چه بيشتر جامعه از مفاهيم و آموزههاي قرآن است.
دهمين دوره مسابقات «قرآن كريم، جامعه كار و تلاش كشور» به همت وزرات تعاون، كار و رفاه اجتماعي 18 تا 21 اسفندماه جاري در مشهد مقدس برگزار مي شود.
فراهنگ**1003**1027
معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تاكيد كرد؛
نقش كارگران در گسترش فرهنگ قرآني
۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۳۳
کد خبر:
81991767
تهران - ايرنا - معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به گستردگي جامعه كارگري، تاثيرگذاري اين قشر از جامعه را در اصلاح فرهنگ كار و گسترش فرهنگ قرآني بسيار موثر دانست.