۲۰ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۱۸
کد خبر: 81998018
T T
۰ نفر
بازارچه دائمي عرضه صنايع دستي در قم با تعامل نهادهاي مربوطه برپا مي شود

قم - ايرنا - مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قم گفت: طي پيگيري ‌هاي مكرر با شهرداري و استانداري قم براي برپايي بازارچه دائمي در استان اقدام هايي صورت گرفته است كه اميدواريم اين اتفاق با تعامل نهادهاي مربوطه در كمترين زمان انجام شود.

به گزارش روز پنجشنبه ايرنا از روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قم، عيسي رضايي در بازديد از دومين نمايشگاه صنايع دستي، گردشگري، توانمندي‌هاي روستايي و سوغات از سراسر كشور كه در محل دائمي نمايشگاه ‌هاي استان قم برپا شده است افزود: شهر مقدس قم با وجود حرم مطهر حضرت معصومه(س) موجب حضور زائران خارجي و داخلي شده است كه در عيد نوروز اين حضور افزايش مي‌يابد، از اين رو با برپايي بازارچه‌هاي صنايع دستي به صورت موقت و برپايي نمايشگاه ‌ها، معرفي و عرضه صنايع دستي را پيگيري مي‌كنيم.
وي ادامه داد: برگزاري نمايشگاه‌ ها در سطح استان از جمله محل دائمي نمايشگاه‌ هاي قم و پاركينگ شرقي حرم مطهر حضرت معصومه(س) و برپايي غرفه‌هاي صنايع دستي در مجتمع ‌هاي گردشگري و بين راهي از جمله برنامه‌ هاي در حال اجراست.
رضايي با اشاره به اينكه حمايت هنرمندان از سياست ‌هاي مورد تاكيد سازمان ميراث فرهنگي است گفت: در دومين نمايشگاه ملي صنايع دستي، گردشگري، توانمندي‌هاي روستايي و سوغات قم، غرفه‌ ها به صورت رايگان در اختيار هنرمندان قرار گرفته است تا بتوانند بسترسازي معرفي توليدات را انجام دهند.
وي افزود: هنرمندان با وجود شرايط اقتصادي جامعه توانايي برگزاري نمايشگاه‌ ها و معرفي دستاوردهاي خويش را به صورت انفرادي و مجزا ندارند، از اين رو براي حمايت از اين قشر جامعه، نيازمند همكاري نهادهاي مختلف و رسانه‌هاي جمعي هستيم تا بتوانيم صنايع دستي قم را به عنوان سوغات براي زائران معرفي كنيم.
وي با بيان اينكه برخي از صنايع دستي قم در سطح ملي شناخته شده است گفت: منبت كاري، انگشتر سازي و تعدادي از هنرهاي استان براي عموم مردم معرفي شده است از اين رو بايد براي بازار فروش و عرضه آن نيز برنامه ريزي صورت گيرد تا بتوان در سطح ملي و بين‌المللي اين توليدات را عرضه كرد.
رضايي افزود: 59 غرفه به صنايع دستي در دومين نمايشگاه ملي صنايع دستي، گردشگري، توانمندي ‌هاي روستايي و سوغات اختصاص داده شده است كه از اين تعداد حدود 35 غرفه مربوط به معرفي صنايع دستي استان قم در 30 رشته از جمله منبت، خاتم كاري، خرمهره، زيورآلات سنتي، سفال و سراميك، چرم، كار روي شيشه، سرمه دوزي، لباس‌ هاي سنتي و ساير هنرهاست.
علاقه‌ مندان مي ‌توانند از ساعت 16 تا 22 با حضور در محل دائمي نمايشگاه‌ هاي استان قم واقع در انتهاي بلوار امام موسي صدر از دومين نمايشگاه ملي صنايع دستي و گردشگري، توانمندي ‌هاي روستايي و سوغات بازديد كنند.ك/1
/8138/ 1175