به گزارش ايرنا جعفر محمدنژاد روز دوشنبه در آيين آغاز اقدامات اجرايي 100 مگاوات نيروگاه مقياس كوچك و مبادله تفاهم نامه 60 مگاوات نيروگاه خورشيدي افزود: تعرفه وزارت نيرو براي خريد برق خورشيدي براي سرمايه گذاران بسيار جذاب است.
وي گفت: به طور مثال خانواده هاي ما امروز براي برق توليد شده از نيروگاه به صورت ميانگين هر كيلو وات ساعت حدود 65 تا 70 تومان هزينه پرداخت مي كنند اما اگر به اندازه يك يا دو كيلو وات برق خورشيدي توليد كنند، دولت و وزارت نيرو به صورت تضميني 977 تومان براي هر كيلو وات پرداخت مي كند كه مي تواند يك منبع درآمد اقتصادي براي خانواده ها باشد.
وي افزود: توجه و اهميت به محيط زيست، توسعه زيرساخت ها و روستاها به واسطه نيروگاه هاي خورشيدي، رونق بخش روستايي و مديريت مهاجرت به شهرها، اشتغالزايي به واسطه ايجاد نيروگاه هاي تجديد پذير و حفظ و ذخيره منابع فسيلي از فوايد توجه به بخش انرژي هاي تجديد پذير و پاك است.
معاون سازمان انرژي هاي نو ايران گفت: كشور ما از موهبت الهي پتانسيل انرژي هاي نو و تجديد پذير بخصوص در بخش خورشيدي و بادي برخوردار است كه متاسفانه خيلي موفق نشديم از اين پتانسيل استفاده كنيم.
وي بيان كرد: استان كرمان به لحاظ منابع خورشيدي جزو مناطق ويژه در دنياست و مناطق مركزي ايران در سرمايه گذاري حوزه انرژي خورشيدي بسيار قابل توجه هستند.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار كرمان نيز در اين نشست گفت: در استان كرمان در بحث انرژي نياز به سرمايه گذاري داريم و از همه علاقه مندان به سرمايه گذاري حمايت خواهيم كرد.
محمدرضا فتوت افزود: استان كرمان در زمينه انرژي هاي پاك شرايط خوبي دارد و امروز آغاز عمليات اجرايي نيروگاه هاي خورشيدي در شهر كرمان و منطقه ويژه اقتصادي رفسنجان را داريم.
نايب رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي استان كرمان نيز گفت: بخش دولتي و خصوصي يك هدف را در استان دنبال مي كنند و آن توسعه استان است و پيگيري و جديت استاندار و مديران در اجراي پروژه ها به صورت روزانه انجام مي شود و به همين دليل فضاي كسب و كار استان ارتقا يافته است.
سيد مهدي طبيب زاده افزود: پيشنهاد مي كنم به لحاظ اراده جدي مسئولان و موقعيت جغرافيايي استان كرمان، اين استان را به عنوان پايلوت توليد انرژي خورشيدي قرار دهند و با موفقيت استان اين انرژي را در سطح كشور گسترش دهيم.
وي اظهار كرد: سرمايه گذاران زيادي در بخش انرژي خورشيدي در استان وجود دارند كه در بخش منابع بانكي براي تامين مالي با مشكل مواجه شدند و اين مشكلات بايد حل شود.
سرمايه گذار حوزه انرژي هاي تجديدپذير نيز در اين نشست گفت: ايران كشوري است كه منابع زيرزميني بزرگي دارد و همه مي دانند اين منابع روزي به پايان مي رسد.
عمر بوزوك افزود: انرژي كه از خورشيد مي گيريم، انرژي پاكي است و وظيفه داريم كه اين نعمت را با تبديل كردن به انرژي در اختيار ديگران قرار دهيم.
وي تصريح كرد: كشور ايران و استان كرمان منبع انرژي خورشيدي خوبي دارد و اين نعمت در استان كرمان بيش از كشورهاي اروپايي است كه مي خواهيم با سرمايه گذاري از انرژي خورشيدي استفاده كنيم و اين منابع را تبديل به انرژي و به مردم تقديم كنيم.
وي گفت: ايران دومين كشوري است كه آن را براي سرمايه گذاري انتخاب كرده ايم و در ايران تا سقف 50 ميليون دلار سرمايه گذاري خواهيم كرد و اين همكاري به نفع هر دو كشور است.
استان كرمان با توجه به داشتن 320 روز آفتابي و وزش باد در برخي مناطق آن از موقعيت مناسبي براي احداث نيروگاه هاي خورشيدي و بادي و توليد برق از انرژي پاك برخوردار است.
7437/3028
معاون سازمان انرژي هاي نو:
توليد انرژي خورشيدي از سرمايه گذاري هاي جذاب در ايران است
۲۴ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۳۵
کد خبر:
82002065
كرمان - ايرنا - معاون برنامه ريزي و توسعه سازمان انرژي هاي نو ايران گفت: سرمايه گذاري در بخش انرژي بويژه انرژي تجديد پذير در كشور مورد توجه قرار گرفته و توليد انرژي خورشيدي از سرمايه گذاري هاي جذاب است.