شهيد فرجي در ادامه وصيت نامه اش نوشته است كه اي خواهران حجاب را رعايت كنيد آن طور كه حضرت فاطمه و زينب (س) رعايت كردند؛ از فاطمه به تو اين گونه خطاب است، ارزنده ترين زينت زن حفظ حجاب است.
قربان فرجي، فرزند حاج ميرزا و مريم چراغچي، در سال 1342 در روستاي آغوز دره از توابع بهشهر به دنيا آمد.
دوره ابتدايي را در زادگاهش با موفقيت گذراند و براي ادامه تحصيل به بندرگز هجرت كرد و در مراحل پاياني دوره راهنمايي تحصيلي كه مصادف با دوران انقلاب بود در تظاهرات و راهپيمايي ها شركت و پس از آن نيز با ضد انقلاب و منافقين در ستيز بود.
بعد از پيروزي انقلاب نيز عشق و علاقه اش به انقلاب و امام موجب شد فعاليت هاي سياسي و اجتماعي خود را بيشتر كرده و عضو بسيج شود.
از فعاليت هاي شهيد فرجي ايجاد آمادگي رزمي در بچه هاي محل بود و در موقعيت هاي مناسب اعضاي پايگاه را براي آموزش هاي نظامي و آمادگي رزمي مهيا مي كرد.
او براي خدمت بيشتر به نظام در سال 1362 عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در شهرستان كردكوي شد.
با شروع جنگ تحميلي از طريق سپاه با هدف الهي و خدمت به اسلام و لبيك گفتن به نداي امام به جبهه هاي حق عليه باطل اعزام شد و حضوري چشمگير و فعالانه از خود نشان داد.
وي در عمليات هاي متعدد از قبيل رمضان، والفجر مقدماتي، والفجر يك، قدس يك الي پنج، والفجر چهار، والفجر 6، بدر و عمليات بزرگ و دشمن شكن فاو، عمليات كربلاي يك و كربلاي چهار حضور فعالانه داشت.
شهيد فرجي در عمليات هاي والفجر 6 و هشت مجروح شد اما با اين وجود بعد از بهبودي نسبي به جبهه بازگشت.
اين شهيد سرافراز ميهن سرانجام در تاريخ 21/10/ 1365 در عمليات كربلاي 5 به فيض شهادت نائل آمد و در امامزاده سفيدچاه در كنار ديگر همرزمان روستاي خود و پايگاه شهيد رباني آرام گرفت.
از اين شهيد عزيز دو فرزند پسر و يك دختر به يادگار مانده است كه دخترش دقيقا در روز شهادت پدر به دنيا آمد.
منبع: فرهنگنامه جاودانه هاي تاريخ – زندگينامه فرماندهان شهيد استان گلستان
6204/6203
گرگان - ايرنا - سردار شهيد قربان فرجي در بخشي از وصيت نامه خطاب به خواهرانش مي نويسد: اي خواهران من، امروز شما مثل حضرت زينب (س) پرچم خونين را به دست گرفته و پيام خون مرا به زنان مسلمان برسانيد.