محمد بيرجندي روز سه شنبه درسفر به شهركرد در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: با توجه به سهم اثرگذار سازمان هاي مردم نهاد در كاهش اعتياد در كشور، مشاركت سمن ها در حوزه درمان از مهمترين اولويت ها درسالجاري است.
وي گفت: براساس آمار موجود در سال گذشته 700هزار معتاد با همكاري سازمان هاي مردم نهاد كشور درمان و اعتياد خود را ترك كرده اند.
وي گفت: هم اكنون دوهزار و 271 سازمان مردم نهاد كشور در حوزه مبارزه با اعتياد فعال است كه 45 درصد اين سازمان هاي مردم نهاد در حوزه فرهنگي و پيشگيري،51 درصد در حوزه درمان معتادان و مابقي در حوزه صيانت و حمايت اجتماعي فعالند.
بيرجندي اجتماعي كردن موضوع مبارزه با مواد مخدر و روان گردان را از مهمترين برنامه هاي سالجاري عنوان كرد و اظهار داشت: در اين راستا براي تقويت و توسعه ظرفيت هاي اجتماعي براي حضور و مشاركت حداكثري اقشار، گروه ها،صنوف ولايه ها مختلف اجتماعي در برنامه هاي مبارزه با مصرف مواد مخدر برنامه ريزي مي شود.
وي بهره مندي از ظرفيت سمن ها و تشكل هاي حوزه هاي مختلف از جمله دانش آموزي، دانشجويي، كشاورزي و محيط زيست براي آشناسازي اين سمن ها با معضل اعتياد و استفاده از اين طرفيت ها براي مقابله و پيشگيري از اعتياد خبرداد.
مديركل توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردمنهاد ستاد مبارزه با موادمخدر كشور به منظور شركت در كارگاه آموزشي سمن هاي سطح 2 فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر كشور به شهركرد سفر كرد.
اين كارگاه آموزشي از روز يكشنبه 29فروردين ماه در شهركرد با همكاري دبيرخانه شوراي هماهنگي موادمخدر، سازمان بهزيستي و نماينده سمن هاي استان چهارمحال وبختياري آغاز شده است.
اين كارگاه آموزشي سه روزه با حضور سمن هاي منطقه 6 كشور، متشكل از كارشناسان حوزه توسعه مشاركت هاي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر، مديران سمن هاي فرهنگي، پيشگيري، درمان و حمايت اجتماعي استان هاي همدان، لرستان، كهگيلويه و بويراحمد، ايلام، كرمانشاه و چهارمحال وبختياري در شهركرد داير است.
7360/ 6014/
درمان 80 درصد معتادان توسط سازمان هاي مردم نهاد انجام مي شود
۳۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۳۳
کد خبر:
82041834
شهركرد- ايرنا- مديركل توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردمنهاد ستاد مبارزه با موادمخدر كشور گفت: درمان 80 درصد معتادان كشور از طريق فعاليت هاي سازمان هاي مردم نهاد انجام مي شود.