۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۱۱
کد خبر: 82050243
T T
۰ نفر
استرس های اجتماعی، افراد جامعه  را مستعد بیماری های گوناگون می كند

تهران - ایرنا - معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور گفت: استرس های اجتماعی در طبقه بندی استرس های مزمن قرار می گیرند و فرد را مستعد بیماری های گوناگون می كند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، محمدرضا واعظ مهدوی روز سه شنبه در همایش بهزیستی و سلامت اجتماعی افزود: اكنون استرس های اجتماعی به مثابه ویروس جدیدی ، جوامع را فراگرفته اند و موجب می شوند بسیاری از ارگانیسم های بدن مختل شده و بطور مثال قند خون در نتیجه آن بالا می رود.
وی خاطرنشان كرد: بخش از علل بالارفتن بیماری های قلبی و عروقی در جامعه به استرس های اجتماعی بازمی گردد.
وی ادامه داد: اگر فردی بطور مثال 15 سال مداوم در معرض این استرس های اجتماعی باشد ، سیستم ایمنی او تضعیف شده و دچار بیماری هایی مانند سرطان می شود.
معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور اضافه كرد: اشخاص در معرض استرس های اجتماعی ، زود عصبانی می شوند، كم حافظه شده و دچار افت تحصیلی می شوند و بطوركلی بیولوژی بدن را مختل می كند.
واعظ مهدوی گفت: جامعه دچار استرس بر سلامت جسمی افراد تاثیر می گذارد ؛ افراد در شرایط استرس نمی توانند درست تصمیم گیری كنند و مدیریت مالی داشته باشند.
وی اظهار داشت: آنچه كه موجب پیشرفت كشورها می شود، آرامش فكری و فرهنگی است.
واعظ مهدوی تاكید كرد: سلامت اجتماعی ، شرط لازم و ضروری برای رشد اجتماعی است.

**راه های كم كردن استرس های اجتماعی
معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور گفت: برای كم كردن استرس های اجتماعی باید نسبت انتظارات به امكانات ، همیشه كوچكتر یا مساوی یك باشد زیرا اگر از یك بیشتر شود ، استرس اجتماعی اتفاق می افتد.
واعظ مهدوی افزود: برای اینكه نسبت انتظارات به امكانات، كوچكتر یا مساوی یك باشد باید مطبوعات و سیاستمداران از دامن زدن به انتظارات بیهوده ، پرهیز كنند.
وی تصریح كرد: از سوی دیگر لازم است امكانات با بالا بردن تولید و توسعه كار ، افزایش یابد؛ همچنین امكانات موجود باید به صورت برابر توزیع شود.
واعظ مهدوی یادآور شد: برنامه های دینی در زمینه قناعت و كار ، راهبرد اصلی ما برای دستیابی به سلامت اجتماعی است.
اجتمام(3)**9185 ** 1418
۰ نفر