علي اكبر رمضاني پنجشنبه شب در همايش روز معمار در محل تالار حافظ در بجنورد با بيان اين كه سازمان نظام مهندسي در شناسايي ظرفيت هاي اين قشر تحصيل كرده تمام سعي خود را انجام مي دهد افزود: البته استفاده از ظرفيت معماران تا حدود زيادي به استفاده از ظرفيتهاي دولتي و غيردولتي مثل شهرداري و تشكلهاي مردم نهاد بستگي دارد.
به گفته وي، دانشگاه هاي استان هم بايد براي اين تعداد از فارغ التحصيلان معمار، برنامه ريزي وساماندهي درستي را انجام دهد.
وي خاطرنشان كرد: معمار ميتواند نقش آفريني بزرگي را براي افزايش رضايتمندي مادي و معنوي داشته باشد و ما تلاش ميكنيم تا در استان نهايت استفاده را از اين ظرفيت ببريم.
رئيس سازمان نظام مهندسي استان خاطر نشان كرد: ما آثار فراواني از معماران در شهرمان داريم و اميدواريم كه اين اثرهاي ماندگار به مرور افزايش پيدا كند.
وي افزود:و ما در شهرداري هاي استان نقش آفريني هاي زيادي از معماران سراغ داريم كه توانسته اند تاثير مثبت تري را بر فضاي عمومي اجتماع داشته باشند.
وي به پتانسيل بالاي خراسان شمالي در امر گردشگري در هر سه مقوله تفريحي، زيارتي و سلامت اشاره كرد و گفت: متاسفانه به نقش آفريني معماران استان در اين حوزه توجه كافي نشده است اين در حالي است كه حوزه ي گردشگري مي توان با انجام پروژه هاي معماري براي بسياري از فارغ التحصيلان اين رشته اشتغال ايجاد كرد.
در اين همايش تعداد كثري از معماران جوان استان حضور داشتند و فريده گرمان يكي از اساتيد دانشگاه مازندران به سخنراني درباره تاريخچه معماري پرداخت.
سازمان نظام مهندسي خراسان شمالي در سال 1384 فعاليت استاني خود را آغاز كرد و اكنون سه هزار و 500 مهندس ساختماني در رشته هاي معماري، مكانيك، برق و عمران عضو اين سازمان هستند.
1744/ 3007 /
رئيس سازمان نظام مهندسي خراسان شمالي گفت:
مسئولان ازظرفيت هاي مهندسان معمار در طرح هاي استان استفاده كنند
۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۳:۲۱
کد خبر:
82053801
بجنورد - ايرنا - رئيس سازمان نظام مهندسي خراسان شمالي با بيان اين كه در حال حاضر 700 نفر معمار عضو سازمان نظام مهنسي هستند تاكيد كرد: مسئولان استان استفاده از اين ظرفيت انساني را در طرح هاي و پروژه هاي استاني در دستور كار قرار دهند.