اين رسانه نوشت: نويسنده انديشه هاي عرفاني، فلسفي و سياسي را سه عامل مهم در فعاليتهاي انقلابي و سياسي و قيام امام خميني (س) به شمار آورده و با اشاره به ريشه هاي عرفاني و معنوي اين قيام مي نويسد؛ امام عرفان را از انزوا و گوشه نشيني در خانقاهها بيرون آورد و آن را برمسند تحولات روزمره زندگي سياسي قرار داد.
كتاب پرتوهاي فلسفه سياسي در انديشه امام خميني اثر كامل الهاشمي است كه در اين كتاب نويسنده انديشه هاي عرفاني، فلسفي و سياسي را سه عامل مهم در فعاليتهاي انقلابي و سياسي و قيام امام خميني (س) به شمار آورده و با اشاره به ريشه هاي عرفاني و معنوي اين قيام مي نويسد؛ امام عرفان را از انزوا و گوشه نشيني در خانقاهها بيرون آورد و آن را برمسند تحولات روزمره زندگي سياسي قرار داد و با اعتقاد و باور به نقش امدادهاي غيبي و فيوضات الهي اهداف انقلابي و حيات سياسي خويش را به پيش برد. اين پديده در جهان كم سابقه بوده است.
او مي نويسد: در بيانات و مكتوبات وي واژه ها و اصطلاحات جديدي مشاهده مي شود كه قبلا در هيچ يك از سخنان و تاليفات شخصيتهاي سياسي دولتي و مردمي ديده و يا شنيده نشده است و اين رفتار و منش تمامي شخصيتها و تحليلگران سياسي و كارشناسان مسائل استراتژيك جهان را شگفت زده كرده است.
وي انديشه فلسفي امام را از نوع فلسفه عقلي و استدلالي و واقعگرا توصيف مي نمايد و خط مشي سياسي ايشان را مبتني بر بيداري مردم و آزادي آنها از قيد و بند جهل، عقب ماندگي و وابستگي بيان مي كند.
نويسنده با اين مقدمه ابعاد شخصيتي امام را در سه حوزه عرفان و فلسفه و سياست بررسي مي كند و ' انسان خلاصه موجودات عالم است' و ' قدرت مردم فناناپذير است' و 'ضرورت برقراري حكومت ديني' را محور اصلي اصلاح فرد و جامعه در اين ديدگاه مي داند كه از قرآن كريم نشأت گرفته است.
منبع:پرتال پژوهشي و اطلاع رساني موسسه تنظيم و نشر آثار امام خميني (س) به نقل از فصلنامه حضور
اول**1577
تهران - ايرنا - پرتال پژوهشي و اطلاع رساني موسسه تنظيم و نشر آثار امام خميني (س) در آستانه 15 ارديبهشت آغاز نمايشگاه بين المللي كتاب؛ با معرفي اثر كامل الهاشمي، فلسفه سياسي در انديشه بنيانگذار جمهوري اسلامي را بررسي كرد.