به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، الهام امین زاده عصر سه شنبه در حاشیه دیدار با عباس صالحی رئیس بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی كتاب تهران، افزود: در سالهای اخیر رسانههای دیجیتال جایگزین فرهنگ كتابخوانی شده و این اتفاق با گذشت زمان به دانش كشور و در نتیجه فرهنگ عمومی آن صدمه میزند.
وی نمایشگاه بین المللی كتاب را فرصتی ارزنده ارزیابی كرد كه با بهرهبرداری مناسب از آن می توان فرهنگ كتابخوانی را جایگزین رسانههای جدید كرد.
معاون حقوقی رئیس جمهور خاطرنشان كرد: اینكه فردی میتواند بدون مطالعه امورات زندگی خود را بگذراند و سنین نوجوانی و جوانی را طی كند، تصوری اشتباه بوده و احتمال اینكه چنین فردی آینده خوبی داشته باشد، كمتر است.
امین زاده در پایان از كتابهایی كه به آنها علاقه دارد گفت؛ علاوه بر كتابهای حقوقی كه حوزه كاری مشاور حقوقی رئیس جمهور است، وی به مطالعه كتابهای اجتماعی، هنر و معماری نیز علاقه مند است.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی كتاب تهران با شعار «فردا برای برای خواندن دیر است ...» از 15 اردیبهشت ماه در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب آغاز به كار كرده و آیین اختتامیه آن ساعت 15 روز شنبه 25 اردیبهشت در سالن تشریفات این مجموعه برگزار می شود؛ مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.
فراهنگ**1699**9362**1569
معاون حقوقی رئیس جمهور:
نمایشگاه كتاب گرایش مردم به فضای مجازی را كاهش می دهد
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۱۳
کد خبر:
82069238
تهران- ایرنا- معاون حقوقی رئیس جمهوری برپایی نمایشگاه بین المللی كتاب را در دورهای كه فضای مجازی وقت زیادی از مردم میگیرد، ضروری دانست و گفت: این نمایشگاه ظرفیت این را دارد كه گرایش مردم به سمت فضای مجازی را كاهش دهد.