به گزارش خبرنگار ایرنا، جمال ارشدی روز پنجشنبه در جلسه شورای راهبردی جمعیت استان در سنندج افزود: امروزه خانواده ها به دلیل شرایط مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تمایلی به فرزند آوری و پذیرش و وجود فرزند دوم و سوم ندارند و مطمئنا افزایش جمعیت نیازمند فراهم كردن بسترهای لازم در جامعه است.
وی گفت: كمبود درآمد، نبود مسكن، سخت بودن شرایط زندگی، بالا رفتن سطح توقعات جامعه و بسیاری موارد دیگر دست به دست هم داده اند و منجر به عدم تمایل فرزندآوری در میان خانواده ها و كاهش جمعیت در كشور شده است.
مدیر كل امور اجتماعی استانداری كردستان اظهار كرد: باید در راستای سیاست های جمعیتی مشوق هایی تدوین شود و خانواده ها مساله افزایش جمعیت را به عنوان یك ارزش قبول داشته و آمادگی پذیرش نفر سوم و چهارم را در زندگی خود داشته باشند.
وی با تاكید بر اینكه شاخص ها و مشوق ها باید عینی باشد افزود: زمانی كه شاخص ها و مشوق ها اجرایی شد ما می توانیم انتظار داشته باشیم كه میزان فرزندآوری در سطح كشور افزایش پیدا كند.
ارشدی با بیان اینكه لازم است در تمامی حوزه ها با برنامه ریزی، تعامل و هم فكری حركت كنیم گفت: بدون شك اجرای سیاست های جمعیتی وقتی متناسب با شرایط و موقعیت جامعه شد مشكل كاهش جمعیت نیز رفع خواهد شد.
7348/6108
سنندج- ایرنا- مدیر كل امور اجتماعی استانداری كردستان گفت: سیاست های جمعیتی و تاكید بر افزایش نرخ جمعیت در سطح كشور باید با برنامه ریزی اصولی پیش رفته و متناسب با شرایط جمعیتی اجرا شود.