به گزارش روز چهارشنبه گروه علمي ايرنا از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، پرويز كرمي با اشاره به اينكه سياست كلي جمهوري اسلامي ايران در چارچوب اقتصاد مقاومتي صورت ميگيرد بيان كرد: ارتقاء توان فناوري و نوآوري در اقتصاد دانش بنيان، لزوم استقرار نظام مديريت فناوري و نوآوري در شركتهاي ايراني و همچنين ضرورت برخورداري سازمانهاي دانش بنيان و فناور از مزيت رقابتي مبتني بر فناوري و نوآوري از اهميت ويژه ايي برخوردار است.
وي ادامه داد: بر اين اساس، سياست كلي جمهوري اسلامي ايران در چارچوب اقتصاد مقاومتي، پيشتازي در عرصه علم و فناوري و دستيابي به رتبه اول منطقه در علم و فناوري و تثبيت آن با اهتمام به تحقق سياستهاي كلي علم و فناوري است.
**ارزيابي 160 بنگاه دولتي و خصوصي ايراني در طول سه سال گذشته صورت پذيرفت
عضو شوراي سياستگذاري و دبير كميته فرهنگ سازي و ترويج چهارمين دوره جايزه ملي مديريت فناوري و نوآوري ايران، ارزيابي توانمنديها و عملكرد فناورانه و نوآورانه بنگاهها را از جمله اهداف اصلي در راستاي طراحي جايزه ملي مديريت فناوري و نوآوري عنوان كرد.
وي گفت: انجمن مديريت فناوري ايران با توجه به رسالت خود مبني بر توسعه و ترويج مفاهيم، رويكردها و تجارب مديريت و سياست گذاري فناوري و نوآوري در سطح بنگاههاي اقتصادي با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، وزارت علوم تحقيقات و فناوري و مشاركت جدي ساير نهادهاي مرتبط اقدام به طراحي 'جايزه ملي مديريت فناوري و نوآوري' كرده است تا ضمن ارزيابي توانمنديها و عملكرد فناورانه و نوآورانه بنگاهها، به الگو سازي و ارتقاي توانمنديهاي بنگاهها و نهايتاً توانمنديهاي علمي در توسعه فناوري و نوآوري كمك كند.
پرويز كرمي اقدامات اخير را مثبت خواند و افزود: اقدامات به انجام رسيده در طول 3 سال گذشته به نحوي رقم خورد كه حدود 160 بنگاه دولتي و خصوصي ايراني را بر اساس شاخصهاي كليدي حوزه فناوري و نوآوري ارزيابي كرده است.
**چهارمين دوره با مشاركت جدي 75 شركت
دبير ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش بنيان معاونت علمي با اشاره به برگزاري چهارمين دوره جايزه ملي مديريت فناوري و نوآوري در سال 1395 بيان كرد: چهارمين دوره جايزه ملي مديريت فناوري و نوآوري با رويكرد يادگيري فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنيان در سطوح سه گانه 'بنگاههاي صنعتي و خدماتي شركتهاي كوچك فناور و دانش بنيان و شركتهاي هلدينگ' با مشاركت جدي 75 شركت از بخشهاي مختلف اقتصادي آغاز شده است.
كرمي افزود: در 10 خردادماه سال جاري، مراسم اهداي جايزه به شركتها با حضور مسئولان ارشد مرتبط و نهادهاي بخش خصوصي مراسم اهداي جايزه به شركتها با حضور مسئولان ارشد مرتبط و نهادهاي بخش خصوصي، شركتها و خبرگان علم و فناوري و نوآوري كشور در مركز همايشهاي بينالمللي دانشگاه شهيد بهشتي برگزار خواهد شد.
وي درباره هدف برگزاري اين جايزه، توضيح داد: افزايش تواناييهاي ملي از توسعه فناوري و نوآوري، افزايش توان بنگاه ها و سازمان ها در زمنيه تبديل فناوري و نوآوري، به ثروت و فرهنگسازي و ترويج اقتصاد دانش بنيان از اهداف برگزاري جايزه ملي فناوري و نوآوري است. ارزيابي و رتبه بندي بنگاه ها و سازمان ها از منظر توانمندي و عملكرد فناورانه و نوآورانه آنها نيز از ديگر اهدافي است كه اين جايزه آن را دنبال مي كند.
دبير ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش بنيان معاونت علمي، با بيان اينكه يكي از اولويت هاي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، توسعه شركت هاي دانش بنيان است، ابراز كرد: در واقع اين شركت ها سه دارايي مهم دارند كه شامل نيروي انساني، نحوه ايجاد فناوري و نوآوري و تجاري سازي محصولات براي كسب درآمد مي شود. اما بر اساس پژوهش هاي انجام شده، بيشتر شركت هاي دانش بنيان با نحوه مديريت فناوري و تبديل آن به نوآوري آشنايي لازم را ندارند.
مشاور معاون علمي و فناوري رييس جمهوري بر فراهم شدن زمينه ترغيب و توجه بنگاههاي اقتصادي كشور در ضرورت بخشي به فعاليت فناورانه و نوآورانه تاكيد كرد و گفت: برگزاري اين جايزه با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و توسط انجمن مديريت فناوري كشور، بنگاههاي اقتصادي را در مسير رشد و توسعه فناورانه و نوآورانه ياري خواهد كرد.
چهارمين جايزه ملي فناوري و نوآوري ايران، به همت انجمن مديريت فناوري ايران و با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري دوشنبه 10 خرداد ماه در تهران برگزار مي شود.
علمي **1354**1440
مشاركت 75 شركت در چهارمين دوره جايزه ملي مديريت فناوري و نوآوري
۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۴۷
کد خبر:
82088330
تهران - ايرنا -دبير ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش بنيان معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از مشاركت 75 شركت در چهارمين دوره جايزه ملي مديريت فناوري و نوآوري خبر داد.