۱۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۴۹
کد خبر: 82103792
T T
۰ نفر
تامين يك چهارم از توان الكتريكي موردنياز در جهان با استفاده از منابع تجديدپذير انرژي

تهران - ايرنا - به گزارش شبكه سياست گذاري انرژي هاي تجديدپذير براي قرن بيست و يكم (REN21) در سال گذشته ميلادي بيشترين ميزان سرمايه گذاري در حوزه انرژي پاك انجام شده و اين سرمايه گذاري منجر به افزايش ظرفيت فوق العاده منابع تجديدپذير انرژي شده است.

به گزارش گروه اخبار علمي ايرنا از ساينس الرت، شبكه REN21 يك شبكه سياست گذاري جهاني در حوزه انرژي هاي تجديدپذير است كه طيف وسيعي از بازيگران كليدي را به يكديگر پيوند مي دهد. هدف آن تبادل دانش، توسعه سياست ها و نيز اقدام مشترك در راستاي گذار سريع جهاني به سوي بهره مندي از انرژي هاي تجديدپذير است.
در نتيجه اين سرمايه گذاري 147 گيگاوات توان به شبكه جهاني توان الكتريكي افزوده شده ودر پايان سال 2015 ميلادي 23.7 درصد از توان الكتريكي موردنياز جهان با استفاده از اين منابع تامين شده است. اكنون ميزان سرمايه گذاري جهاني در حوزه انرژي پاك به 285.9 ميليارد دلار رسيده است. البته سرمايه گذاري هاي جديد در حوزه سدسازي و انرژي آب در اين آمار محاسبه نشده است. سهم كشور چين در اين سرمايه گذاري ها حدود يك سوم بوده است و پس از آن كشورهاي آمريكا، ژاپن، انگليس و هند قرار دارند.
در بين حوزه هاي مختلف، سرمايه گذاري در حوزه انرژي باد و خورشيد، رشد عمده اي را در پي داشته است و در حدود 77 درصد از ايستگاه هاي جديد توليد انرژي در اين دو حوزه بوده است. پس از باد و خورشيد، انرژي آب در مقام بعدي قرار دارد.
در پي اين سرمايه گذاري ها اشتغال زايي در حوزه انرژي پاك افزايش يافته و اكنون 8.1 ميليون نفر در اين حوزه فعال هستند.
نكته قابل توجه اين است كه سرمايه گذاري در حوزه انرژي پاك درست در زماني انجام شد كه قيمت سوخت هاي فسيلي به حداقل رسيده بود.
علمي (6) ** 9259**1440
۰ نفر