۱۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۳
کد خبر: 82103972
T T
۰ نفر

بهبود سندرم داون با چاي سبز

۱۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۳
کد خبر: 82103972
بهبود سندرم داون با چاي سبز

تهران - ايرنا - مطالعات محققان نشان مي دهد، چاي سبز حاوي تركيباتي است كه قادر به بهبود توانايي شناختي در افراد مبتلا به سندرم داون است.

به گزارش گروه اخبار علمي ايرنا از تلگراف، اين مطالعه كه پس از يك سال كارآزمايي باليني توسط محققان در بارسلونا صورت گرفته نشان مي دهد يك تركيب شيميايي به نام اپيگالوكتشين گالات كه در چاي سبز وجود دارد، قادر به بهبود عملكرد شناختي است و نمرات آزمون مهارت هاي حافظه و رفتاري بيماران مبتلا به سندرم داون را افزايش مي دهد و تاثير مثبت آن تا شش ماه ماندگار است.
اسكن مغزي نشان مي دهد كه اين تركيب نحوه اتصال نورون ها (سلول هاي عصبي) به يكديگر را تغيير مي دهد.
محقق اين پروژه بر اين باور است كه نمي توان به اين روش به چشم يك درمان نگريست؛ بلكه اين راهكار كيفيت زندگي بيماران مبتلا به سندرم داون را بهبود مي بخشد.
سندرم داون يك بيماري ژنتيكي تقريبا شايع است و در آمريكا از هر 700 نوزاد متولد شده، يك نفر به آن مبتلاست. دراين بيماري يك كپي اضافه از كروموزم 21 در دوران جنيني بوجود مي آيد. پس از آن، اين كروموزم اضافي در سلول ها تكثير مي شود و سبب مشكلاتي از قبيل ناهنجاري هاي رشدي، كوچك بودن اندازه دست و پا، عقب ماندگي ذهني، سر با شكل نامناسب، دندان هاي كوچك، اثر انگشت غيرطبيعي، بيني پهن، گردن كوتاه، زبان بزرگ و انحراف چشم ها مي شود.
متداول ترين روش براي تشخيص سندرم داون در جنين، غربالگري در سه ماه اول و دوم بارداري است.
نتايج اين تحقيقات در نشريه The Lancet Neurology منتشر شده است.
علمي (6) ** 9259**1440
۰ نفر