علی معتمدزادگان روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود : تامین منابع مالی این تسهیلات از منابع داخلی پارك علم و فناوری ، صندوق نوآوری و شكوفایی و صندوق كار آفرینی به شركت های دانش بنیان صورت گرفت .
وی ادامه داد : صندوق نوآوری و شكوفایی با پرداخت 10 میلیارد ریال ، بیشترین سهم تسهیلات دهی به شركت های دانش بنیان مازندران را انجام داد .
معتمدزادگان گفت كه پارك علم و فناوری مازندران 9 میلیارد ریال از این تسهیلات را از محل منابع داخلی پرداخت كرد .
رئیس پارك علم و فناوری مازندران كارمزد این تسهیلات را چهار تا 12 درصد اعلام كرد و افزود : برای حمایت از فرایند تجاری سازی طرح های شركت های دانش بنیان حتی تسهیلات بدون كارمزد نیز از منابع داخلی پارك علم و فناوری مازندران پرداخت شد .
***رشد چشمگیر پرداخت تسهیلات به شركت های دانش بنیان
وی پرداخت تسهیلات به شركت های دانش بنیان دراین دولت را چشمگیر دانست و گفت : پیش از این تسهیلات اندك و ناچیزی به این مجموعه های علمی و تحقیقاتی پرداخت می شد .
معتمدزادگان ادامه داد : به طور مثال سه میلیارد ریال در سال 91 به شركت های دانش بنیان مازندران تسهیلات پرداخت شد.
وی داشتن تاییدیه دانش بنیان را ملاك برای پرداخت تسهیلات به شركت ها اعلام كرد و افزود : هم اكنون 60 شركت دانش بنیان مازندران این تاییدیه را دارند .
رئیس پارك علم و فناوری مازندران همچنین از تایید نهایی پرداخت تسهیلات به 10 شركت دانش بنیان از سوی صندوق نوآوری و شكوفایی خبرداد و گفت كه میزان تسهیلات موردتقاضای هر یك از این شركت ها از یك تا سه میلیارد ریال است .
پارك علم و فناوری مازندران از سال 89 فعالیت خودرا آغاز كرد و هم اكنون 85 شركت دانش بنیان در این پارك فعالیت دارد .
تجاری سازی یا تولید انبوه محصولات مرحله از فرایند كاری شركت های دانش بنیان است كه پس از پایان مراحل تحقیقاتی و پژوهشی و تولید محصول ، برای عرضه به بازار با حمایت های دولتی و پرداخت تسهیلات صورت می گیرد .
2096/1899
23 میلیارد ریال تسهیلات به شركت های دانش بنیان مازندران پرداخت شد
۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۶
کد خبر:
82112147
ساری - ایرنا- رئیس پارك علم و فناوری مازندران گفت : از آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید تاكنون 23 میلیارد ریال تسهیلات به شركت های دانش بنیان استان برای تجاری سازی طرح ها پرداخت شد .