۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۳۲
کد خبر: 82112164
T T
۰ نفر
دانشگاه جندي شاپور دزفول و سازمان آب و برق خوزستان تفاهم نامه همكاري امضا كردند

دزفول - ايرنا - با امضاي 2 تفاهم نامه همكاري بين دانشگاه صنعتي جندي شاپور دزفول و سه شركت بهره بردار شمال خوزستان از اين پس تحقيقات بنيادي و كاربردي در زمينه صنعت آب و برق خوزستان در دانشگاه جندي شاپور دزفول انجام مي شود.

مدير دفتر پژوهش هاي كاربردي سازمان آب و برق خوزستان روز سه شنبه در حاشيه امضاي تفاهم نامه كلي و اجرايي ميان دانشگاه جندي شاپور دزفول و سه شركت بهره برداري سد و نيروگاه دز و كرخه و شبكه آبياري شمال خوزستان به ايرنا گفت:اين تفاهم نامه حركت به سمت اقتصاد دانش بنيان و همكاري دانشگاه و صنعت است.
وي از ايجاد 6 ناحيه علمي در خوزستان و امضاي تقاهم نامه هاي مشابه با ساير اين نواحي با شركت هاي آب و برق خوزستان در روزهاي آينده خبر داد و گفت: اولين تفاهم نامه در دزفول به امضا رسيده است و در روزهاي آينده تفاهم نامه هاي مشابهي ميان سازمان آب و برق خوزستان و ساير دانشگاه هاي استان خوزستان در راستاي تامين نياز علمي آموزشي و فنآوري شركت هاي برقابي استان به امضا خواهد رسيد.
مهرداد حيدري مدت اين تفاهم نامه را 10 سال اعلام كرد و ادامه داد:در راستاي اين تفاهم نامه در ماه هاي آينده نيز قراردادهاي پژوهشي تا سقف 2 ميليارد ريال اعتبار ميان دانشگاه صنعتي جندي شاپور دزفول و سه شركت بهره بر داري سد و نيروگاه دز، سد و نيروگاه كرخه و شبكه هاي آبياري و زهكشي شمال خوزستان به امضا خواهد رسيد.
وي ايجاد عدالت در تحصيل و تحقيق، همكاري صنعت و دانشگاه و حركت به سمت اقتصاد دانش بنيان را از اهداف اين تفاهم نامه برشمرد و افزود: هم اكنون بخش زيادي از آموزش نيروهاي سازمان آب و برق خوزستان توسط استاداني از تهران انجام مي شود كه با توجه به ظرفيت هاي علمي دانشگاه هاي خوزستان مي توان اين نياز را از ظرفيت هاي علمي و دانشگاهي استان تامين كرد.
ريس دانشگاه صنعتي جندي شاپور دزفول نيز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا امضاي اين تفاهم نامه ها را گامي در جهت اقتصاد دانش بنياد برشمرد و گفت: بر اساس اين تفاهم نامه تمامي تحقيقات بنيادي و كاربردي در بخش صنعت آب و برق شمال خوزستان در اين دانشگاه انجام مي شود.
محمدرضا عصاري ادامه داد:تا سه ماه آينده قراردادهاي عملياتي ميان دانشگاه و اين شركت ها آماده امضا مي شود ضمن اينكه براي سرعت بخشيدن به اجراي اين قراردادها دفتري در دانشگاه جندي شاپور خاص اين موضوع ايجاد مي شود.
وي افزود:با امضاي اين تفاهم نامه ها دانشگاه جندي شاپور دزفول به عنوان مركز پژوهشي تحقيقاتي نيروگاه هاي برق آبي و مجموعه صنعت برقابي خوزستان تلقي مي شود.
رئيس دانشگاه صنعتي جندي شاپور دزفول با بيان اينكه اين تفاهم نامه شامل 9 سرفصل مورد نياز صنعت آب و برق خوستان است ادامه داد: بر اساس اين تفاهم نامه دانشگاه با ظرفيت علمي، تحقيقاتي و آموزشي خود در رفع نيازهاي سازمان آب و برق استان همكاري نزديكي خواهد داشت.
رييس دانشگاه جندي شاپور دزفول همكاري صنعت و دانشگاه را موجب شكوفايي اقتصاد كشور دانست و گفت: اين تفاهم نامه در راستاي توجه به ظرفيت هاي داخلي، شكوفايي و خودكفايي علمي و فناوري كشور است.
وي تفاهم نامه را داراي 9 شاخه تخصصي اعلام كرد و ادامه داد: توجه به آموزش و علوم انساني، فناوري اطلاعات و ارتباطات، منابع آب ، فناوري آب ياري، كنترل، مانيتورينگ و ابزار دقيق ، تصفيه آب و تجهيزات توليد آب، ساخت و نگهداري سد، انرژي هاي جديد و نيروگاه هاي برقابي از جمله مفاد اين تفاهم نامه است.
6068