مراكز عرضه لبنيات، ملزم به تهيه شيرخام از مراكز مجاز جمع‌آوري شير شدند

سمنان- ايرنا- سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اداره كل دامپزشكي استان سمنان گفت: مراكز عرضه لبنيات در اين استان بايد از مراكز مجاز جمع‌آوري، شير خام مورد نياز خود را تامين كنند.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومي اداره كل دامپزشكي استان سمنان، محسن بهرامي افزود: شيرخام به عنوان مهمترين فرآورده خام دامي است كه بيش از 60 درصد انواع فرآورده هاي خام دامي را به خود اختصاص داده است.
وي ادامه داد: با توجه به اهميت بهداشت شيرخام، بر اساس تصميم كميته ارتقاء كيفيت بهداشتي شيرخام استانداري سمنان، مقرر شد مراكز توليد و عرضه لبنيات، شير مصرفي خود را فقط از مراكز مجاز جمع آوري شير تهيه كنند.
وي گفت: در مراكز جمع آوري شيرخام ، قبل از تحويل شير، آزمايشهاي مختلفي روي شير انجام و پس از اطمينان از سلامتي و دارا بودن كيفيت بهداشتي قابل قبول مطابق با ضوابط سازمان دامپزشكي، شير از دامدار تحويل گرفته مي شود.
بهرامي كرد: براي اجرايي شدن اين طرح، همكاري ساير ارگانها از جمله سازمان جهاد كشاورزي، سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزيرات حكومتي، اصناف، ضروري است كه به تدريج از عرضه شيرخام در مراكز و صنوف غيرمرتبط و بدون مجوز جلوگيري شود.
مصرف شيرخام غيرپاستوريزه، عامل اصلي ابتلاي انسان به بيماري تب مالت است.
6103