به گزارش روز يكشنبه ايرنا به نقل از سازمان غذا و دارو، زولبيا و باميه را از قنادي هايي تهيه كنيد كه ضوابط بهداشتي و اصول تغذيه در پخت اين شيريني را رعايت مي كنند؛ همچنين براي بسته بندي زولبيا و باميه بايد علاوه بر استفاده از جعبه هاي داراي پروانه بهداشتي ساخت معتبر از دستكش يكبار مصرف يا انبرك هاي مخصوص و سالم استفاده شود.
* خرما و رطب، جزو مواد غذايي فاسد شدني است و داشتن دقت و حساسيت لازم براي كسب اطمينان از سالم بودن آن در حين خريد و سپس نگهداري در يخچال الزامي است.
*هنگام خريد حليم و آش حتما بايد از ظروف مناسب فلزي، چيني و در غير اينصورت از ظروف يكبار مصرف مناسب - براي مواد غذايي داغ داراي پروانه بهداشتي ساخت - استفاده شود.
*تنقلات بايد داراي پروانه بهداشتي ساخت باشند و به برچسب نشانگرهاي رنگي چراغ راهنماي تغذيه اي نيز دقت شود زيرا بايد آندسته از مواد غذايي را انتخاب كرد كه قسمت مربوط به ميزان نمك و چربي و شكر داراي رنگ قرمز نباشد و در صورت امكان سبز باشد.
به گزارش ايرنا نشانگرهاي رنگي چراغ راهنماي تغذيه اي به خريداران محصولات خوراكي و غذايي كمك مي كند تا به ميزان كالري و مفيد بودن خوراكي نظارت كنند چرا كه اين نشانگرهاي تغذيه اي در قالب برچسبي با رنگ هاي قرمز، زرد يا نارنجي و سبز ، ميزان شكر، نمك، چربي و اسيد چرب ترانس خوراكي را براي مردم مشخص مي كنند.
رنگ قرمز نشان دهنده آن است كه فرد بايد در مصرف آن فرآورده يا خوراكي مراقبت كند، رنگ زرد يا نارنجي نشانه هشدار است و رنگ سبز هم يعني اينكه، خوراكي مطلوب است و نگراني از بابت مصرف آن وجود ندارد.
اجتمام**9185**1776
تهران - ايرنا - سازمان غذا و دارو توصيه هايي براي خريد مواد غذايي در ماه مبارك رمضان ارائه داد كه خريد زولبيا و باميه از جمله اين موارد است.