به گزارش ایرنا ، رویارویی نظام سلطه با ملت ایران كه با خودباوری و رهبری امام راحل نظام ستمشاهی را از میان برداشته بودند از همان روزهای بعد از بهمن 57 از ساختار سیاسی و ایدئولوژیكی و در واقع تخریب با تغییر نرم خارج شد و مستكبران با جلوداری شیطان بزرگ برای زمین زدن انقلاب وارد مرحله نظامی شدند.
هر چند در این سالها تحمیل جنگ و بروز نا آرامی و قائله های مختلف قومی و قبیله ای و حتی كودتا با هدایت فكری و نظامی آمریكایی ها صدمات زیادی به انقلاب نوپای اسلامی در ایران وارد كرد، اما دشمن به خوبی دریافته بود كه تصمیم گیران انقلاب و خط اولی های نظام چهره های خادمی هستند كه مردم با تكیه بر آنان تمام این ناجوانمردی ها را برای رسیدن به اهداف خود تحمل می كنند.
علی زارع زاده كارشناس امور سیاسی در این باره به ایرنا می گوید : در آغاز دهه 60 كه هنوز نه نظام و نه مردم به این توطئه آگاه نبودند و حتی بسیاری از مسئولان صدیق نظام ایجاد حلقه امنیتی و جان پناه انسانی برای خود را سبب جدایی و دور شدن از اجتماع مردمی می دانستند، موج حذف فیزیكی چهره های شاخص و آینده دار انقلاب از ملت شهید پرور ایران اسلامی با طرح ننگین آمریكا و مزدوران داخلی كلید خورد.
زارع زاده افزود : شناسایی، رد زنی و فراهم آوردن موقعیت مناسب برای به شهادت رساندن این نیروهای انقلابی از ترور انفردای با شلیك گلوله به راه افتاد و دست دژخیمان در اوج این آدم كشی سازمان یافته به حذف دسته جمعی با انفجار و در نهایت با رقم زدن فاجعه های انسانی بی نظیر قرن در سردشت و پرواز بندرعباس ـ دبی منتهی شد.
یك كارشناس امور اجتماعی در تحلیل این رویدادهای سیاسی گفت : آنچه در این وقایع قابل تحلیل است، بعد انسانی و فرهنگ ایثارگری آن محسوب می شود؛ یعنی مردمی كه برای به ثمر رسیدن انقلابشان خون های پاكی را پای نهال نظام داده بودند و در دفاع از مرزهای جغرافیایی نیز شهید می دادند، مقابل شهادت نخبه های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی خود نیز با دید جانثاری برای انقلاب برخورد كردند .
حشمت اعوانی در گفت و گو با ایرنا افزود : شاید خود مسئولان نیز از نظامند بودن این زنجیره ترور بی اطلاع بودند، اما روشنگری امام امت از دست های پشت پرده، در سخنرانی های متعدد بعد از شهدای بزرگی نظیر بهشتی، روی دیگر سكه ترور آمریكایی در ایران دهه 60 را رو كرد.
طیبه رحمتی كارشناس علوم سیاسی و بین الملل، منافقان را بازوی اجرای این ترورها دانست و گفت : گروه های خودسر، بریده از ملت، تند رو، منافقان كور دل نیز به عنوان وابستگان سیاسی مسلح شده بنی صدر ملعون ، با ترورهای كور و هدف قرار دادن مردم كوچه و بازار به منظور افزایش دامنه ناامنی داخلی در تحقق این هدف اصلی استكبار بی تاثیر نبودند.
وی اظهار داشت : آمار آن سالها در مصاحبه تلویزیونی احمد توكلی در سمت سخنگوی دولت موقت از بیش از 900 مورد اعمال تروریستی منجر به نتیجه از فصل بهار تا زمستان سال 60 و 61 خبر می دهد.
كشتن بی رحمانه مقابل چشم خانواده و همشهریان با ددمنشانه ترین روشها، یعنی شلیك و انفجار كه در تاریخ هیچ انقلابی به دردناكی جمهوری اسلامی نیست و گستره آن از مرد و زن مسلمان تا كارگرو بنا و بقال به جرم حزب اللهی بودن گرفته تا امثال رجایی ها و باهنر ها در سمت تصمیم سازی نظام وسعت یافته بود.
علی زارع زاده ، كارشناس سیاسی در بخشی دیگر از سخنان خود خاطرنشان كرد : تدبیر آینده نگرانه امام راحل در دستور تشكیل تیم های حفاظت از شخصیت ها به طور قابل توجهی جلوی این اقدامات دشمنان نظام و انقلاب را گرفت اما داغ بر دل مانده امام و امت در غم از دست دادن نیروهای كلیدی ، افسوس ادامه دار كشوریست كه به معنایی زخم خورده ترین كشور از تروریست سازمان یافته آمریكایی در جهان محسوب می شود.
ترور نافرجام حضرت آیت الله خامنه ای در مسجد ابوذر تهران، شهادت آیت الله صدوقی، انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت مظلومانه شهید بهشتی و 72 یار وفادار انقلاب، بمباران شیمیایی سردشت قهرمان و منهدم كردن هواپیمای خطوط هوایی ایران با 290 مسافر از جمله بارزترین برگ های تاریخ سراسر افتخار ایران اسلامی است كه ضرورت دشمن شناسی را بیش از گذشته یادآور می شود كه چگونه با توطئه ننگین سازمان جاسوسی آمریكا (CIA) در طرح ترور سران انقلاب و ترورهای جانبی و حواشی آن، آغاز تابستانی پر مصیبت برای كشورمان رقم زدند و مردم استوار ما را درغم از دست دادن صدیق ترین یاران انقلاب و مردم بی دفاع سیاه پوش كردند.
البته ملت غیور و مظلوم ایران در دهه های 80 و 90 نیز از آماج جدید این آدم كشی ها با حمایت استكبار جهانی در امان نبودند و وقایع از جمله سیستان و بلوچستان و شیراز سند محكمی از تداوم این دشمنی دیرین علیه ایران اسلامیست كه دندان های به هم فشرده مخالفان نظام را از پشت ژست های صلح جویانه سیاسی و خنده های مكارانه آنان بیرون كشیده است.
در برهه كنونی كه میراث داران نظام سلطه در امریكا در بوق های تبلیغاتی خود دم از حمایت از حقوق بشر می زنند و چه وقیحانه این نظام زجر كشیده را به بهانه های واهی و غیر مستند به رعایت نكردن حقوق بشر متهم می كنند، ورق زدن تاریخ ترورهای سالهای بعد از انقلاب، ایام بزرگداشتی به نام هفته حقوق بشر آمریكایی را در كلام مقتدرانه رهبر انقلاب اسلامی جلوه گر كرد تا با واكاوی آنچه در روزهای ششم تا دوازدهم تیرماه آن سالها بر سر ملت ما آمده به صاحب دست های آلوده به خون پاك متفكران و چهره های شاخص ایران اسلامی گوشزد شود كه تاریخ بهترین محكمه عصر ماست.
ششم تا دوازدهم تیر ماه ، هفته حقوق بشرآمریكایی نام گرفته است ، دوازدهم تیر ماه سالروز حمله ددمنشانه ناو آمریكایی به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران بر فراز آب های خلیج فارس و شهادت 290 نفر مرد و زن و كودك بی گناه روز ' افشای حقوق بشر آمریكایی ' است.
6026/7340/
سمنان-ایرنا -با گذشت بیش از سه دهه از سالهای پر تلاطم دهه 60، مظلومیت ملت ایران از پس طرح آمریكایی فونیكس(طرحی كه بر اساس آن سران انقلاب اسلامی ایران هدف ترور قرار گرفتند تا انقلاب مردم از حركت بایستد) نمایان می شود كه چگونه استكبار جهانی كمتر از سه سال بعد از شكل گیری انقلاب به دنبال حذف فیزیكی مردان امام خمینی (ره) بود.