۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۵۵
کد خبر: 82134088
T T
۰ نفر
زمينه تجاري‌ سازي ربات انسان نماي سورنا3 فراهم شد

تهران-ايرنا-زمينه تجاري سازي ربات انسان نماي 'سورنا 3' كه به عنوان دستاورد علمي ايران درنمايشگاه اتوماتيكاي مونيخ آلمان به نمايش گذاشته شده بود، فراهم شد.

به گزارش روز شنبه گروه علمي ايرنا از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، نمايشگاه اتوماتيكا مونيخ كه هر ساله بيش از 5هزاربازديد‌ كننده از سراسر دنيا دارد، ميزبان شركت‌ها و مراكز علمي بزرگ در حوزه اتوماسيون، رباتيك و ربات‌هاي خدمت‌ رسان است.
اين نمايشگاه با حضور شركت‌هاي بزرگي مانند ABB، SCIMENS، KUKA از اول تا چهارم تيرماه در شهر مونيخ برگزار شد با اين تفاوت كه امسال مركز سيستم‌ها و فناوري‌هاي پيشرفته دانشگاه تهران (CAST) به عنوان تنها نماينده ايران در اين نمايشگاه براي نمايش آخرين دستاورد رباتيكي خود، يعني ربات انسان‌ نما ملي سورنا 3 نيز در اين نمايشگاه حضور داشت.
برگزاركنندگان اين نمايشگاه از مركز سيستم‌ها و فناوري‌هاي پيشرفته دانشگاه تهران (CAST) دعوت كردند كه از آخرين دستاورد‌هاي رباتيك مركز سيستم‌ها و فناوري‌هاي پيشرفته (CAST) در اين نمايشگاه رونمايي كند.
تيم فني سورنا با حمايت‌ معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در نمايشگاه شركت كرده و ربات 'سورنا 3 'در بخش ربات‌هاي سرويس‌ رسان اجراي زنده براي بازديد‌كنندگان نمايشگاه داشت كه اين رونمايي بين‌المللي از ربات انسان‌نماي ملي به نوعي نمايش فناوري ايران در عرصه بين‌المللي بود و آغازي خوب براي تجاري‌سازي و همكاري‌هاي بين‌المللي در زمينه توسعه سورنا و فرصت‌هاي تجاري محسوب مي شود.
وقوع چنين رخدادهايي يكي از مهم‌ترين و بهترين ابزارها براي معرفي ايران در حوزه علم و تكنولوژي در عرصه بين‌المللي است و فراهم شدن فضاي مناسب براي برقراي ارتباط با شركت‌ها و دانشگاه‌هاي خارج از كشور، شناخته شدن در عرصه بين‌المللي و حضور در يك فضاي رقابتي سالم همگي از عوامل مهم در جهت رشد و پيشرفت شركت‌هاي دانش‌بنيان و دانشگاه‌ها است.
اجراي چندين نوبت نمايش زنده از قابليت‌هاي ربات، برگزاري جلسات و چندين نشست با شركت‌ها و مراكز علمي مختلفي مانند هانوفر آلمان، DLR، انجمن رباتيك اتحاديه اروپا و همچنين بازديد از ساير غرفه‌ها با هدف تامين تجهيزات و توسعه تجاري‌سازي از جمله برنامه‌هاي مركز سيستم‌ها و فناوري‌هاي پيشرفته در اين نمايشگاه بود.
بازديد از دانشگاه مونيخ، آزمايشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي اين دانشگاه، اساتيد و دانشجويان، كارگاه‌ها و دستاوردهاي رباتيكي اين دانشگاه از جمله ربات لولا و ربات جاني از ديگر برنامه‌هاي اين مركز در حاشيه نمايشگاه اوتوماتيكا بود.
علمي(1)**1023**1440
۰ نفر