۲۳ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۴
کد خبر: 82147074
T T
۰ نفر

زنگ خطر آژانس ایدز سازمان ملل به صدا درآمد

۲۳ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۴
کد خبر: 82147074
زنگ خطر آژانس ایدز سازمان ملل به صدا درآمد

تهران - ایرنا - آژانس ایدز سازمان ملل روز چهارشنبه اعلام كرد كه روند كاهش میزان ابتلای بزرگسالان به بیماری ایدز، متوقف شده و برای اجتناب از شیوع مجدد این بیماری اقدام جدی لازم است.

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از رویترز، آژانس ایدز سازمان ملل در یك گزارش اعلام كرد در طول پنج سال گذشته به طور متوسط سالانه 1.9 میلیون نفر به بیماری ایدز مبتلا شده اند. در حال حاضر مجموعا 36.7 میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری خطرناك مبتلا هستند.
اكنون تعداد بزرگسالان مبتلا به ایدز در اروپای شرقی، آسیای مركزی، سواحل كاراییب، خاورمیانه و آفریقای شمالی، روبه افزایش است. منظور از بزرگسالان مبتلا به ایدز، افراد بالای 15 سال مبتلا به این بیماری است.
مایكل سیدیبه مدیر اجرایی آژانس ایدز سازمان ملل در یك كنفرانس خبری در ژنو در این رابطه گفت: «ما یك فرصت پنج ساله در اختیار داریم. اگر این فرصت را از دست بدهیم، با شیوع مجدد این بیماری و مقاومت آن مواجه می شویم و امكان كنترل این بیماری مسری و ریشه كن كردن آن را تا سال 2030 میلادی از دست می دهیم.»
ویروس HIV از زمانی كه در 35 سال قبل به دنیای ما وارد شد، اثرات مخرب بسیاری را برجای گذاشت. در این مدت بیش از 35 میلیون نفر در اثر بیماری های مرتبط با ایدز جان خود را از دست دادند و در حدود 75 میلیون نفر به این ویروس آلوده شده اند.
خطر آلودگی زنان جوان بین 15 تا 24 سال توسط ویروس HIV بسیار بالا است و در سال گذشته 20 درصد از بزرگسالانی را كه به ویروس ایدز مبتلا شدند، این قشر تشكیل می دهد.
راهكارهای جلوگیری از HIV در زنان ساكن جنوب صحرای آفریقا موثر نیستند و این افراد نیازمند بهره گیری راهكارهای دیگری هستند.
بر اساس گزارش آژانس ایدز سازمان ملل، در زمینه مقابله با ایدز در كودكان، پیشرفت های چشمگیری حاصل شده و میزان موارد جدید ابتلا به این بیماری در بین كودكان از سال 2001 تا كنون 70 درصد كاهش داشته است. اما در بین بزرگسالان این روند كاهش ابتلا به بیماری از سال 2010 میلادی یعنی درست از زمانی كه كمك های خیرخواهانه برای مبارزه با ایدز به حداقل میزان خود رسید، متوقف شده است.
میزان كمك های خیرخواهانه درسال 2013 میلادی در حدود 9.7 میلیارد دلار بود اما در سال 2015 میلادی به حدود 8.1 میلیارد دلار رسید.
علمی (6) **9259**1440
۰ نفر