به گزارش ایرنا، روز گذشته پایگاه خبری پانوراما الشرق الاوسط كه خود وابسته به رژیم آل سعود می باشد، اعلام كرد: به تازگی هیاتی متشكل از مجریان و مدیران شبكه بی بی سی فارسی با وزیر فرهنگ و اطلاع رسانی عربستان سعودی در راستای همكاری های رسانه ای دیدار كرد.
بنگاه خبرپراكنی بی بی سی در حالی این خبر را تكذیب كرد كه بسیاری از كارشناسان حوزه رسانه بارها از روابط آشكارا و پنهان این شبكه خبری انگلیسی با رژیم سعودی پرده برداشته اند و اخبار و نوع پوشش این شبكه خبری را نیز گواهی بر این موضوع عنوان كرده اند.
بی بی سی فارسی نیز پس از آشكار شدن این رابطه و به علت حساسیت بیش از اندازه مخاطبین فارسی زبان در سراسر جهان به رفتارهای دولت سعودی و به علت ترس از ریزش مخاطبین خود در سراسر جهان به ویژه مخاطبین فارسی زبان، اقدام به تكذیب دیدار مقامات این شبكه خبری با مقامات سعودی كرد.
اما پایگاه خبری پانوراما الشرق الاوسط كه خود یك رسانه وابسته به حكومت سعودی است، خواسته یا ناخواسته از این دیدار پرده برداشت و اعلام كرد كه در هفته جاری هیاتی از مدیران و مجریان بی بی سی به ریاست رزیتا لطفی در دیداری رسمی به ریاض سفر كرده و با عادل بن زید الطریفی وزیر فرهنگ و اطلاع رسانی عربستان دیدار و گفت وگو كرده است.
الشرق الاوسط به این موضوع نیز اشاره كرد كه در نشست مشتركی كه در این سفر برگزار شد٬ طرفین راه های افزایش روابط رسانه ای و تبادل اخبار و تحولات منطقه را بررسی كردند.
شبكه خبری بی بی سی نیز پس از فاش شدن این دیدار و برای فرار از حساسیتی كه نزد افكار عمومی به ویژه مخاطبین فارسی زبان درباره رژیم آل سعود و رفتارهای غیر انسانی و تروریست پرور این رژیم در سراسر جهان وجود دارد، تكذیبیه ای را منتشر كرد و در آن مدعی شد: «هیچ هیاتی از بیبیسی فارسی به عربستان سفر نكرده و هیچ كس در بیبیسی فارسی با دولت عربستان سعودی تماسی برقرار نكرده است.»
بیبیسی همچنین گزارش الشرق الاوسط را «كذب محض» دانسته و با عصبانیت نوشته است: ادعای منتشر شده در این زمینه (دیدار اعضای این شبكه با وزیر سعودی)، كذب محض است.
خاورم**9365**1144
تهران - ایرنا - بخش فارسی شبكه خبری بی بی سی امروز /چهارشنبه/ در اقدامی شتابزده و در واكنش به یك خبر كه در خبرگزاری جمهوری اسلامی تحت عنوان «ائتلاف رسانه ای عربستان و بی بی سی فارسی» انعكاس یافته بود، این خبر را تكذیب كرد.