به گزارش خبرنگار ايرنا سيدمحمود واعظي عصر يكشنبه در جمع مسئولان ادارات زيرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات استان كرمانشاه، افزود: سياست اين وزارتخانه تمركز بر روي خدمات، محتوا و ابزارهاي است و در نظر داريم با اين رويكرد بتوانيم در كشور تحول ايجاد كنيم.
وي يادآور شد: وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات براي ارتقاي سطح كيفي زندگي مردم و تسهيل در فعاليت هاي آنها تلاش مي كند و خدمات خود را برپايه نيازهاي مردم ارايه مي دهد.
واعظي با يادآوري اينكه در اولين سفرم به كرمانشاه مسئولان استان از اينكه زيرساخت هاي ارتباطي استان عقب است، گلايه داشتند و معتقد بودند كه نيروهاي متخصص و تحصيل كرده فراواني در حوزه آي تي در اين استان وجود دارد، گفت: در آن زمان درخواست تبديل كرمانشاه به استان مجازي به بنده ارايه شد كه زيرساخت هاي لازم در آن دوران براي اين كار فراهم نبود اما امروز با تلاش بخش هاي دولتي و خصوصي زيرساخت هاي حوزه فناوري اطلاعات كرمانشاه به وضعيت قابل قبولي رسيده است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات،گفت: كمك هاي فراواني از مركز در قالب اعطاي بودجه به حوزه فناوري ارتباطات كرمانشاه شد و در مجموع امروز مي توانيم ادعا كنيم زيرساخت هاي استان و دسترسي مردم به تلفن ثابت، همراه و اينترنت در كرمانشاه به وضع قابل قبولي رسيده است.
واعظي تاكيد كرد كه اكنون با توجه به وضعيتي كه در استان كرمانشاه به وجود آمده است، بايد استفاده بهينه از اين امكانات شود و دستگاه هاي مرتبط بايد براي چگونگي استفاده بهينه مردم از امكانات در دسترس برنامه ريزي كنند.
وي از حوزه فناوري اطلاعات به عنوان بخش مهمي كه مي تواند شغل هاي فراواني ايجاد كند ياد نمود و گفت: كرمانشاه دانشگاه هاي خوب با دانش آموختگان مستعدي دارد كه بايد با برنامه ريزي مسئولان استاني زمينه ايجاد شغل در اين حوزه را فراهم كنند.
وي همچنين تاكيد كرد كه دانش عملي دانش آموختگان دانشگاهي جوياي كار در حوزه آي تي را بايد بالا برد تا بتوانند با تجهيز به مهارت هاي تخصصي در زمينه ايجاد شغل تلاش نمايند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه همچنين تبليغ و اطلاع رساني در مورد شناساندن ظرفيت هاي گردشگري كشور را از طريق فضاي مجازي مورد تاكيد قرار داد و گفت: بسياري از اماكن ديدني و گردشگري كشور براي مردم ما ناشناخته باقي مانده است كه مي توانيم از طريق فضاي مجازي آن را معرفي كرد.
او همچنين با اشاره به اينكه در كشور نياز جدي به تهيه ابزارهاي ارتباطي بومي داريم، گفت: براساس آمارهاي جمع بندي شده حدود 103 هزار ابزار ارتباطي بومي در كشور نوشته شده كه از اين محل براي 200 هزار نفر درآمد زايي ايجاد شده است.
واعظي در ادامه از توليد محتوا به عنوان يكي ديگر از راه هاي ايجاد اشتغال و كسب درآمد نام برد و گفت: توليد محتواهاي فاخر و بسيار خوبي در كشور داريم كه همه آنها در بايگاني ها وجود دارد كه استفاده نمي شود در حالي كه محتوا يعني ثروت و در دنياي مجازي، محتوا مساوي با پول و ثروت است كه متاسفانه در كشور ما به آن توجهي نمي شود.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه به توسعه زيرساخت هاي ارتباطي در استان كرمانشاه اشاره كرد و گفت: براساس آمار، پهناي باند استان 11 برابر، شبكه انتقال سه برابر و مشتركين اينترنت، هشت برابر شده و با تلاش همكاران ما به زودي خدمات اينترنتي به روستاها مي رود.
واعظي تشويق مردم به استفاده از محتواهاي بومي و داخلي را از جمله اهداف وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات دانست و گفت: به علاقمندان به توليد محتواهاي داخلي، اينترنت ارزان مي فروشيم.
3033/6539
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات:
رفع نيازهاي مردم از طريق مراكز فناوري اطلاعات در اولويت وزارت ارتباطات است
۲۷ تیر ۱۳۹۵، ۲۰:۲۵
کد خبر:
82153026
كرمانشاه- ايرنا- وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات تاكيد كرد رفع نيازهاي مردم و ارايه خدمات با كيفيت و پاسخگويي مناسب به آنان از اولويت هاي اين وزارتخانه است.