۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۲۶
کد خبر: 82155240
T T
۰ نفر

توسعه 7100 هكتاری باغ های دیم چهارمحال و بختیاری

۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۲۶
کد خبر: 82155240
توسعه 7100 هكتاری باغ های دیم چهارمحال و بختیاری

شهركرد – ایرنا – مدیركل جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: هفت هزار و 100 هكتار از اراضی این استان زیر كشت باغ های دیم و گیاهان دارویی می رود.

به گزارش ایرنا، ذبیح الله غریب روز سه شنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری اظهار كرد: اعتبار مورد نیاز برای كشت باغ های دیم و گیاهان دارویی این استان از طریق صندوق بانك كشاورزی تامین و پرداخت می شود.
وی تاكید كرد: یك هزار و 351 هكتار از زمین های كم بازده در چهارمحال و بختیاری شناسایی و برای كشت گیاهان دارویی به مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان معرفی شده است.
غریب افزود: از نیمه دوم سال گذشته تاكنون 414 هكتار زمین توسط جهادكشاورزی و یك هزار و 152 هكتار توسط اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به كشت گیاهان دارویی اختصاص یافته است.
وی به فعالیت های صورت گرفته برای توسعه آبزی پروری در چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح كرد: به همین منظور طرح پرورش ماهی در قفس با ظرفیت یك هزار تن در استان آغاز شده است.
مدیركل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: امسال 2 هزار هكتار از اراضی ملی برای كشت گیاهان دارویی و جنگل كاری اختصاص پیدا كرد.
علی محمدی مقدم اضافه كرد: 193 هكتار از این سطح به كشت گل محمدی، گیاهان دارویی و جنگل كاری اختصاص یافته و یك هزار و 813 هكتار دیگر در دستور كار قرار دارد.
وی بیان كرد: با اجرای این طرح زمینه اشتغال 125 نفر به صورت مستقیم فراهم می شود.
محمدی مقدم اظهار كرد: 2 هزار هكتار از زمین های ملی شهرستان لردگان برای بهره برداری سقز در اختیار افراد محلی مناطق مختلف این شهرستان قرار گرفته است.
مدیركل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری عنوان كرد: اهالی بومی مناطق مختلف شهرستان لردگان توانستند در این طرح هفت میلیارد و 680 میلیون ریال درآمد داشته باشند.
وی بیان كرد: امسال 21 قطعه زمین به وسعت 146 هكتار برای اجرای طرح های كشاورزی و صنعتی چهارمحال و بختیاری واگذار شد.
محمدی مقدم ادامه داد: احیای زمین های كشاورزی دیم به جای استفاده از زمین های كشاورزی كم بازده با هدف افزایش عملكرد تولید در واحد سطح از مهمترین برنامه های اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در سال جاری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تشكیل كمیته های تخصصی زیرمجموعه ستاد اقتصاد مقاومتی در استان ضروری است.
سیامك سلیمانی دشتكی عنوان كرد: در این كمیته ها باید مسایل و مشكلات مرتبط با اشتغال، بیكاری، تولید، اقتصاد و سرمایه گذاری استان به صورت تخصصی بررسی و راهكارهای لازم برای ارتقای شاخص های توسعه ای ارائه شود.
وی یادآور شد: شورای هماهنگی بانك ها و اداره كل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری باید به عنوان اعضای ثابت كمیته های تخصصی زیرمجموعه ستاد اقتصاد مقاومتی استان فعالیت داشته باشند.
با توسعه باغ های دیم و كشت گیاهان دارویی در چهارمحال و بختیاری می توان علاوه بر رونق اقتصادی، مدیریت مصرف منابع آب را ارتقا داد.
/2097/7362