روزانه ۳۳ تن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری مصرف می‌شود

شهرکرد- ایرنا - رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با توجه به ظرفیت موجود گفت: روزانه به‌طور میانگین ۳۳ تن گوشت قرمز در این استان مصرف می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین برزگر روز پنجشنبه در دیدار ناظران ذبح شرعی کشتارگاه‌های دام و طیور چهارمحال و بختیاری با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد تاکید کرد: مصرف گوشت قرمز مردم ایران در یک‌سال ۲۷ تا ۲۸ هزار تن است.

وی افزود: مازاد گوشت قرمز تولیدی در چهارمحال و بختیاری به‌صورت دام زنده به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، مرکزی و یزد صادر می‌شود.

برزگر ارتقای بهره‌وری، امنیت غذایی و ارتقای سلامت در بخش کشاورزی در برنامه هفتم توسعه را ضروری اعلام و تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری هم‌اکنون سه کشتارگاه دام نیمه‌صنعتی و سنتی فعال دارد.

وی با اشاره به یک میلیون و ‌۶۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در دی‌ماه جاری یادآور شد: به‌دنبال افزایش قیمت نهاده‌های دامی در سال‌های اخیر بخش قابل‌توجهی از جمعیت دام و طیور کشور تعدیل شد.

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به افزایش میزان پرورش گوساله کشور در سال‌جاری و محدود شدن واردات گوشت گوساله اظهار داشت: با افزایش قیمت کارگر، آب، برق، گاز، سموم و نهاده‌های دامی قیمت تمام‌شده گوشت قرمز رشد پیدا کرده است.

برزگر با اشاره به تلاش یک شرکت دانش‌بنیان در چهارمحال و بختیاری برای ساخت کارخانه تولید خوراک دام گفت: راه‌اندازی این کارخانه باعث جلوگیری از واردات نهاده‌های دامی به کشور می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: حذف وابستگی مالی ناظران بهداشتی و شرعی به کارفرما ضروری است.

محمد اسدی تاکید کرد: ناظر بهداشتی و شرعی به وظیفه خود عمل و از بروز هرگونه تخلف جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایرنا، یک چهارم تولید ناخالص داخلی و یک پنجم اشتغال چهارمحال و بختیاری به بخش کشاورزی وابسته و از مجموع زمین‌های استان ۲۵۰ هزار هکتار برابر ۱۵ درصد سطح زیرکشت زمین‌های کشاورزی است.

هم‌اکنون ۷۹ هزار بهره‌بردار با تولید سالانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری فعال هستند.

چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha