به گزارش ايرنا آيت الله محسن مجتهد شبستري روز سه شنبه در ديدار با رئيس سازمان ملي استاندارد ايران در تبريز افزود: بازرسي هاي سازمان استاندارد از واحدهاي توليدي ضروري است اما وضعيت اين واحدها بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي گفت: تلاش براي نهادينه كردن فرهنگ استاندارد و توجه به ذبح شرعي در واردات برخي از كالاها و فرآورده هاي دامي از سوي اين سازمان قابل تقدير است.
وي استاندارد را از اركان اصلي اقتصاد مقاومتي برشمرد و افزود: سازمان ملي استاندارد تا جايي كه مقررات ايجاب مي كند در راستاي استاندارد سازي كالاهاي توليد داخل تلاش كند.
رئيس سازمان ملي استاندارد هم ورود جامعه روحانيت به عرصه فرهنگ سازي استاندارد را خواستار شد و گفت: توليدكنندگان نبايد استاندارد را به عنوان يك مزاحم تلقي كنند و فرهنگ استاندارد نيازمند ترويج در سطح جامعه است.
نيره پيروزبخت با اشاره به تلاش هاي اين سازمان براي استانداردسازي حلال و كنترل ذبح اسلامي در برخي از كالاها همچون كيف و كفش چرمي افزود: طرح كنترل لوازم آرايشي به دليل استفاده از چربي خوك در توليد آن و اقلام چرمي در حال تدوين است.
وي گفت: اين كالاها قبل از ورود به كشور بايد اصالت سنجي شود تا حلال بودن آنها به اثبات برسد و علامت استاندارد حلال بر روي آنها نصب شود.
وي همچنين اشاره اي به استانداردسازي حلال در بخش گردشگري ايران كرد و گفت: شركت هاي هواپيمايي ايران به صورت خودجوش مي توانند براي نخستين بار در سطح جهان علامت استاندارد حلال از اين سازمان دريافت كنند.
نماينده مردم شبستر نيز از استقبال كشورهاي اروپايي از مواد غذايي حلال سخن گفت و افزود: 15 درصد جمعيت اروپا مسلمان هستند اما استقبال 35 درصدي از برند حلال در رستوران هاي اروپايي وجود دارد.
معصومه آقاپور افزود: توجه به استاندارد سازي مي تواند افزايش صادرات غير نفتي و توليد ناخالص ملي را در پي داشته باشد.
به گزارش ايرنا رئيس سازمان ملي استاندارد ايران صبح امروز سه شنبه وارد تبريز شده است و با استاندار آذربايجان شرقي هم ديدار مي كند.
3072/518/ 1257
آيت الله شبستري:
توليد كنندگان به لحاظ شرعي موظف به رعايت استاندارد هستند
۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۴
کد خبر:
82155628
تبريز- ايرنا - نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز گفت: ايمني يك مسئله عرفي، منطقي و شرعي بوده و توليد كنندگان به لحاظ شرعي موظف به رعايت استاندارد هستند.