استاندار:850 میلیارد ریال اعتبار در دولت یازدهم به راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری كمك شد

شهركرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: 850 میلیارد ریال اعتبار در دولت یازدهم به بخش راه و شهرسازی این استان كمك اعتباری شد.

به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتكی عصر سه شنبه در جمع پیمانكاران، فعالان اقتصادی، عمرانی و حمل و نقل چهارمحال و بختیاری با حضور وزیر راه و شهرسازی در شهركرد اظهار كرد: 750 میلیارد ریال از این میزان كمك اعتباری و 100 میلیارد ریال كمك خرید ماشین آلات راهداری و راهسازی بوده است.
به گفته وی در سه سال فعالیت این دولت در حالی كه خزانه خالی و مشكلات بودجه ای و تحریم های اقتصادی وجود داشت، اما با مساعدت دولت یازدهم در حوزه عمران، راه و شهرسازی در این استان تحولات چشمگیری اتفاق افتاد.
وی افزود: سفر رییس جمهوری و هیات دولت به این استان، دستاوردهای مطلوبی از جمله خط ریلی اصفهان به چهارمحال و بختیاری به خوزستان را به دنبال داشت.
استاندار چهارمحال وبختیاری گفت: بازگشایی جاده كارون 4، اتمام جاده چهار خطه شهركرد به بن از جمله طرحهای مهم دولت یازدهم در استان است و اكنون طرح جاده چهار خطه شهركرد - بروجن نیز در دست پیگیری است.
سلیمانی دشتكی ادامه داد: طرح چهار خطه شهركرد به بن پیگیری و به اتمام رسیده و بخش هایی از طرح چهار خطه شهركرد - بروجن به لردگان نیز در حال پیگیری است.
به گفته وی، تكمیل جاده كارون 4 كه در آن طرح 9 تونل در مسیر احداث و به طول 12 كیلومتر و با یكهزار و 140 میلیارد ریال اعتبار اجرا شده است.
وی تصریح كرد: احداث 160 كیلومتری باند دوم شهركرد - بروجن كه بخش عمده ای از آن اجرا شده است در این دولت پیگیری شد.
سلیمانی، طرح های باند دوم چهار خطه اصفهان - سامان- شهركرد با 45 درصد پیشرفت فیزیكی، كمربندی سامان با 75 درصد پیشرفت فیزیكی، تكمیل 13 كیلومتر جاده فارسان، تكمیل تونل فارسان به دشتك و حفر تونل چری را از مهم ترین طرح های راهسازی استان برشمرد.
سلیمانی دشتكی، جاده شهركرد به شلمزار به ناغان به كارون 4 را از دیگر طرح های مهم راهسازی استان برشمرد و اظهار كرد: این طرح باید به صورت اولویت بندی چهار خطه شود.
مدیركل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: در دولت یازدهم اقدام ها و تحولات مهمی از جمله افزایش اعتبارات در این استان انجام شد.
قاسم قاسمی اظهار كرد: اعتبارهای راه و شهرسازی در سال های گذشته حدود 900 میلیارد ریال بود درحالی كه در سال 93 حدود یكهزار و 660 میلیارد ریال و در سال 94 حدود یكهزار و 860 میلیارد ریال افزایش یافت.
به گفته وی، تعهدات واگذاری 10 درصدی سهم شهرداری های از سهم مسكن مهر استان، كمك به توسعه زیربناهای شهری، كمك به اجرای توسعه شهری از جمله كمك به بازگشایی خیابان های اصلی شهری، بهره برداری و افتتاح 10 هزار واحد مسكن مهر و تكمیل و آماده بهره برداری 2 هزار واحد مسكن مهر دیگر تا پایان سال از دیگر اقدام های راه و شهرسازی استان در دولت یازدهم است.
قاسمی ادامه داد: تامین 21 دستگاه ماشین آلات راهسازی و راهداری برای استان در دولت یازدهم شامل هشت دستگاه لودر، دو جرثقیل 50 تنی و 2 دستگاه بولدوزر از دیگر اقدامات انجام شده در استان است.
مدیركل راه و شهرسازی استان گفت: از ابتدای انقلاب تا ابتدای دولت یازدهم 110 كیلومتر بزرگراه در چهارمحال و بختیاری احداث شده كه در این دولت به 250 كیلومتر ارتقا یافته است.
قاسمی گفت: با توجه به موقعیت مكانی چهارمحال و بختیاری حذف نقاط حادثه خیز از مهم ترین اولویت های راهسازی و راهداری این استان است كه در دولت یازدهم 150 نقطه حادثه خیز در استان حذف و اصلاح شد.
در این نشست نمایندگان پیمانكاران و انجمن های نظام مهندسی در چهارمحال و بختیاری بهسازی و توسعه زیرساخت های ارتباطی و جاده ای در استان، توسعه راههای چهارمحال و بختیاری، رفع مشكلات پیمانكاران، طلب پیمانكاران از دولت، بازنگری در قانون سازمان نظام مهندسی، رفع مشكلات سرمایه گذاری در چهارمحال و بختیاری به دلیل برخی مشكلات زیرساختی و بن بست های اقتصادی را خواستار شدند.
محورهای مواصلاتی استان چهارمحال وبختیاری، استان های جنوبی را به مركز و غرب كشور متصل می كند و سه هزار و 700 كیلومتر راه آسفالته در قالب بزرگراه، راه های اصلی، فرعی و روستایی در این استان وجود دارد.
وزیر راه و شهرسازی روز سه شنبه در سفر به استان چهارمحال و بختیاری از طرح های عمرانی شامل بیمارستان 220 تختخوابی شهربروجن، عملیات چهارخطه شهركرد به بروجن، شهركرد به شلمزار، كمربند شرق و شمال شرق شهركرد دیدار و در نشست تخصصی فعالان مسكن، پیمانكاران و بخش حمل و نقل چهارمحال و بختیاری حضور یافت.
7361/2097/6021