به گزارش ایرنا، شبكه 'بی.بی.سی' روز سه شنبه در گزارشی گفت: شركت آمازون كه سرمایه گذار اصلی این پروژه است به دنبال راهكاری عملی برای به پرواز درآوردن امن صدها پهپاد در آسمان انگلیس برای تحویل كالا است.
این شبكه خبری افزود: عملیاتی شدن طرح یاد شده بدین معناست كه زمان سفارش تا تحویل كالا به درب منزل مشتری ها تنها نیم ساعت طول خواهد كشید.
بی.بی.سی ادامه داد: دولت انگلیس درصدد است تا بستر استفاده از این فناوری را برای شركت های انگلیسی نیز در آینده فراهم آورد، به گونه ای كه پرواز پهپاد بر فراز آسمان انگلیس با حریم خصوصی مردم تداخلی ایجاد نكند.
هرچند به گفته بی.بی.سی اجرای این پروژه با سه مشكل بزرگ مواجه است.
این شبكه خبری در این رابطه افزود: جلوگیری از برخورد پهپادها با اشیاء و راه اندازی سیستمی كه بتواند مدیریت پرواز چند پهپاد را برعهده بگیرد از جمله مسائلی است كه كارشناسان اجرای این پروژه مشغول بررسی آن هستند.
بی.بی.سی گفت: با این حال دولت انگلیس اعلام كرد كه درنظر دارد با تغییر قوانین هواپیمایی كشورش، موانع قانونی اجرای این پروژه را در انگلیس مرتفع نماید.
این شبكه خبری افزود: آمازون نیز با اشاره به انعطاف قوانین هواپیمایی در انگلیس می گوید كه طرح آزمایشی این پروژه را در انگلیس به زودی به اجرا خواهد گذاشت.
بی.بی.سی گفت: در صورتی كه این طرح موفق شود قابلیت حمل 90 درصد از سفارشات آمازون را خواهد داشت.
بنا به گزارش بی.بی.سی، پهپادهای كالابر قابلیت پرواز با سرعت 80 كیلومتر در ساعت را دارند و می توانند در شعاع 16 كیلومتری از مبدا و ارتفاع یكصد متری پرواز كنند.
بی.بی.سی گفت: زمانی كه پهپاد به مقصد می رسد، در مكانی كه از سوی سفارش دهنده مشخص شده فرود آمده و كالا را رها می كند.
بااین حال پروفسور 'شوئل شاركی'، از دانشگاه شفیلد به بی.بی.سی گفت: اطلاعات پهپادها قابل دزدی و هك شدن است. هكرها به راحتی می توانند از آن برای جابه جایی مواد مخدر و یا بمب استفاده كنند.
وی افزود كه گروه تروریستی طالبان سالهاست كه پهپادهای نظامی را هك می كند.
این استاد دانشگاه هشدار داد كه مقامات هواپیمایی انگلیس بایستی علاوه بر مساله امنیت پرواز به مسائل امنیتی نیز توجه كنند.
در این میان مقامات انگلیسی گفته اند كه آنها به دنبال اجرایی كردن ایمن طرح تحویل كالاها از طریق هواپیماهای كوچك بدون سرنشین تا سال 2020 هستند.
هر چند بزرگترین شركت فروشنده آنلاین در جهان در نظر دارد تحویل كالاها از طریق هواپیماهای كوچك بدون سرنشین را از سال 2017 میلادی به صورت آزمایشی در انگلیس آغاز كند.
بر این اساس تیمی متشكل از اعضای هر دو سوی این توافق و تحت پشتیبانی سازمان هواپیمایی كشوری انگلیس مسئولیت انجام آزمایش های لازم و صدور مجوزها را برعهده دارد.
شركت آمازون نیز می گوید لازم است قبل از عملی شدن این طرح در انگلیس، در مواردی همچون امنیت خطوط هوایی كشور همزمان با پرواز این پهپادهای كوچك، چگونگی شناسایی موانع مقابل پهپادها و پرهیز از برخورد با آنها، همچنین چگونگی پرواز چندین پهپاد به طور همزمان و برای ارسال محموله های مختلف، اطمینان حاصل شود.
آمازون یك شركت تجارت الكترونیك آمریكایی است كه در سال 1994 میلادی در سیاتل آمریكا توسط 'جف بزوس ' تأسیس شده و در آمد آن در سال 2015 میلادی 107 میلیارد دلار بوده است.
این شركت كه بیشترین درصد فروش را در بین فروشگاه های اینترنت دارد، هماكنون كتاب، سیدی، دیویدی، بستههای نرمافزاری و سایر محصولات اعم از نو و یا دستدوم را از طریق وب گاهش در اینترنت عرضه میكند.
هم اكنون، آمازون برخی محصولات الكترونیكی از جمله موبایل و نیز كتاب خوان های الكترونیكی نیز تولید می كند كه این سری محصولات دارای مشتریان فراوانی در سرتاسر دنیاست.
اروپام**4**ن**1552
دولت انگلیس و آمازون به دنبال عملی ساختن طرح تحویل كالا با استفاده از پهپاد
۶ مرداد ۱۳۹۵، ۰:۳۳
کد خبر:
82165528
لندن - ایرنا - دولت انگلیس روز سه شنبه گفت كه به دنبال همكاری بیشتر با شركت آمازون بزرگترین شركت فروشنده آنلاین جهان، برای عملی ساختن طرح تحویل كالا با استفاده از هواپیماهای كوچك بدون سرنشین یا پهپاد به مشتری ها در این كشور است.