۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۰۸
کد خبر: 82186046
T T
۰ نفر
دبكافایل: اسرائیل توان جنگ دریایی با حماس و حزب الله را ندارد

تهران – ایرنا – پایگاه صهیونیستی دبكافایل گزارش داد: اسراییل (رژیم صهیونیستی) كه ناوگان دریایی اش آمادگی مقابله با قدرت های منطقه به ویژه در جنگ های نامتقارن در برابر گروه های مقاومت را ندارد، خواستار دسترسی هرچه سریع تر به شناورهای رزمی ساحلی ساخت آمریكا شده است.

به گزارش پایگاه خبری دبكافایل، برتری دریایی اسراییل (رژیم صهیونیستی) طی سال گذشته به سرعت از دست رفت. مصر در ماه ژوئن (خرداد/تیر) نخستین محموله از دو ناو بالگردبر میسترال ساخت فرانسه را دریافت كرد و دومین ناو از این دست نیز طی دو ماه آینده به دستش می رسد؛ هر یك از این ناوها می توانند 46 بالگرد مهاجم را حمل كنند؛ روسیه نیز ناو هواپیمابر خود را به همراه ناوگانی از رزمناوها، قایق ها و زیردریایی های هسته ای خود به مدیترانه گسیل داشته است.
دبكافایل نوشت: ناوگان كوچك و قدیمی اسرائیل (رژیم صهیونیستی) در مقابل تهدیدهای موجود گروه هایی مانند حماس و حزب الله آماده نبرد در جنگ های نامتقارن نیست.
این پایگاه خبری حفاظت از كشتی های تجاری به مقصد فلسطین اشغالی، دفاع از سكوهای حفاری، خطوط لوله گاز و كابل های نوری دریایی و نیز ادامه حصر غزه را از جمله وظایف نیروی دریایی اسراییل (رژیم صهیونیستی) بر شمرد و اضافه كرد كه وزارت جنگ این رژیم در اقدامی فوری خواستار تجدید ساختار نیروی دریایی شده و به شركت مارتین لاكهید آمریكا دستور داد تا نتایج ارزیابی خود را درباره امكان حضور یك فروند ناو جنگی جدید به لحاظ امكان هماهنگی با نیازهای نظامی اسراییل (رژیم صهیونیستی) و مناسب بودن آن با عملیات و نیز تهدیدهایی كه در دریای مدیترانه و دریای سرخ پیش رویش این رژیم قرار گرفته، هرچه زودتر ارائه كند.
این شركت وابسته به وزارت دفاع آمریكا در ماه ژوئیه (تیر/مرداد) در مناقصه رژیم صهیونیستی برنده شد.
به نوشته دبكافایل، قیمت بالایی كه برای این ارزیابی تعیین شده (حدود 5 میلیون و 200 هزار دلار) و مدت زمان اندك آن (9 ماه) نشان از فوریت این اقدام برای نیروی دریایی اسراییل (رژیم صهیونیستی) در زمینه برخورداری از نوعی جدید از كشتی یعنی شناور رزمی ساحلی (LCS)، دارد. آمریكا از همین نوع كشتی برای محافظت از سواحلش استفاده می كند.
این كشتی ها از قابلیت رادارگریزی و سرعت بالا در مقایسه با حجم شان برخوردار هستند. آن ها همچنین می توانند بالگرد، نیروی نظامی، هواپیماهای بدون سرنشین و خودروهای زرهی را حمل كنند.
دبكافایل مدعی شد: شناورهای رزمی ساحلی كه با توپخانه، موشك و جنگ افزارهای الكترونیك مجهز شده اند، می توانند تهدیدهای نامتقارن را دفع كنند.
بر اساس گزارش مذكور، در حال حاضر پیشرفته ترین و گرانترین شناورهای نیروی دریایی اسرائیل عبارتند از سه زیردریایی دلفین كه دو فروند دیگر از این زیردریایی ها قرار است در سال های 2018 و 2019 به ناوگان اضافه شوند.
بر اساس اعلام رسانه های خارجی، برخی از این زیردریایی ها حامل موشك هایی با كلاهك هسته ای هستند.
ایراد زیردریایی های مذكور استفاده از موتورهای دیزل است كه در قیاس با انواع هسته ای، قدیمی شده اند.
دبكافایل افزود: نیروی دریایی اسرائیل همچنین از مجموعه متنوعی از كشتی ها در انواع سایزها و توانمندی ها به لحاظ سرعت، قابلیت رویت شدن، حمل و نقل نیرو، تسلیحات و سامانه های اطلاعاتی برخوردار است، با این حال هیچیك نمی توانند با جنگ افزارهایی كه ممكن است سواحل اسرائیل را هدف قرار دهند، مقابله كنند.
بر اساس گزارش مذكور، اسراییل (رژیم صهیونیستی) همچنین قصد دارد از دو زیردریایی دلفین كه به آلمان سفارش داده صرف نظر و به جایش نیروی دریایی خود را با خرید یك جفت شناور رزمی ساحلی مجهز كند.
خاورم**9156/1275