آيت الله حسين نوري همداني روز شنبه در سومين همايش 'نقش بسيج روحانيت در تقويت حوزه انقلابي' در مشهد افزود: مبارزه با دشمنان اسلام در جهان امروز مهمترين مساله است و علما و روحانيون وظيفه دارند در برابر هر مقوله اي كه با دين اصطكاك پيدا مي كند، ساكت ننشينند.
وي اظهار كرد: امروز دشمنان اسلام در يمن، بحرين و سوريه به ميدان آمده اند كه اين امر وظيفه مديران حوزه هاي علميه را حساستر مي كند.
وي گفت: فقه اهل بيت (ع) گرانبهاترين سرمايه است و حوزه هاي علميه بايد مركز تربيت فقها باشد.
آيت الله نوري همداني افزود: بايد در خط اول مبارزه با استبداد باشيم و در فقه و فقاهت از امام راحل درس بگيريم و از سخنان و كتابهاي آن امام بزرگوار در حوزه ها بهره ببريم.
وي اظهار كرد: بيداري اسلامي امروز در كل جهان مرهون تلاش هاي امام راحل است و بايد اين مساله را قدر بدانيم.
اين مرجع عاليقدر شيعه تاكيد كرد: مديران حوزه هاي علميه بايد مردم را در اولويت قرار داده و تاكيد مضاعف بر هدايت مردم و خدمت رساني به آنان داشته باشند.
وي گفت: نقش مردم در ايجاد انقلاب اسلامي و حفظ آن بسيار حايز اهميت است زيرا آنان رژيم پهلوي را سرنگون كردند و در هشت سال دفاع مقدس نيز از مرزهاي ايران دفاع نمودند.
وي افزود: حوزه هاي علميه نياز به شناخت استعدادها و افكار و طبقه بندي طلاب دارند و مديران آنها بايد بكوشند افرادي فقيه، مجاهد، نويسنده و مفسر تربيت كنند.
وي با تاكيد بر توجه حوزه هاي علميه به درس اخلاق اظهار كرد: عالم و روحاني مي تواند در جامعه تاثيرگذار باشد لذا بايد اخلاق مداري را در اولويت كار خود قرار دهد.
آيت الله نوري همداني تربيت شدگان حوزه هاي علميه را حجت خدا دانست و گفت: اسلام پاسخگوي همه شبهات و دين كامل است لذا روحانيون و علما بايد در حوزه پاسخگويي به شبهات قرار گرفته و توانايي رفع ابهامات را داشته باشند.
دبير شوراي عالي هماهنگي بسيج طلاب و روحانيون كشور نيز در اين همايش گفت: در همه استان ها شوراي هماهنگي بسيج طلاب و روحانيون با 12 عضو راه اندازي شده است.
حجت الاسلام و المسلمين محمود ملك دار افزود: حوزه علميه و بسيج همكاري نزديك دارند و برگزاري همايش هاي منطقه اي و استاني نيز نتيجه اين همكاريهاست.
وي اظهار كرد: دوره هاي بصيرت افزايي و آموزش بصيرتي طلاب در مقابل برنامه هاي دشمنان در مدارس يكي از مصوبات سال گذشته اين همايش بود.
وي گفت: طرح گفتمان ولايت از ديگر برنامه هايي است كه توسط شوراي عالي حوزه هاي علميه كشور تصويب شده و از ابتداي سال تحصيلي جديد در مدارس علميه اجرا مي شود.
وي اجراي طرح هاي گفتمان ولايت و صادقين، طرح شبكه مبلغان راهيان نور و طرح آموزش نظامي در قالب بسيج را از ديگر طرحهاي مصوب امسال و نتيجه همكاري بسيج و حوزه علميه برشمرد.
رئيس سازمان بسيج روحانيون و طلاب كشور نيز در اين همايش از عضويت بيش از 159 هزار طلبه و روحاني در پايگاه هاي بسيح طلاب سراسر كشور خبر داد.
حجت الاسلام محمود محمدي شاهرودي گفت: طلاب و روحانيون بسيجي در يك هزار و 415 پايگاه مقاومت بسيج كشور فعاليت دارند و بيش از 56 درصد از آنان عضو فعال بسيج هستند.
وي افزود: اين همايش پس از جلسه افتتاحيه با تشكيل شش كميسيون تخصصي عصر امروز ادامه مي يابد و پس از جمع بندي نتايج كميسيون ها به كار خود پايان خواهد داد.
وي اظهار كرد: كميسيون هاي مزبور به نام شهداي روحاني مدافع حرم نام گذاري شده و به بررسي نفوذ دشمن، جهاد كبير و حوزه انقلابي مي پردازند.
7489 / 6053
آيت الله نوري همداني:
حوزويان بايد در صيانت از انقلاب و ولايت فقيه آماده باشند
۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۲۲
کد خبر:
82186817
مشهد- ايرنا- يك مرجع عاليقدر شيعه گفت: طلاب و دانش آموختگان حوزه هاي علميه بايد در صيانت از انقلاب اسلامي و ولايت فقيه كفن پوش و آماده باشند.