به گزارش خبرنگار ايرنا، محمودرضا رحيمي روز شنبه در نشست رئيس صندوق نوآوري و شكوفايي كشور با جمعي از مسئولان دانشگاه ها، صنعتگران و روساي شركت هاي دانش بنيان كهگيلويه و بويراحمد كه در ياسوج برگزار شد، افزود: اميد است در سفر رئيس جمهوري و اعضاي هيات دولت به اين استان در زمينه هاي مختلف از جمله امور دانشگاه ها و مسائل پژوهشي تسهيل گري شود.
وي بيان كرد: از مهمترين ظرفيت هاي كهگيلويه و بويراحمد مي توان به نيروي انساني تحصيلكرده، اعضاي هيات علمي دانشگاهي با توان علمي بالا و توليد حدود 20 درصد نفت خام كشور اشاره كرد.
رحيمي اظهار كرد: زيرساخت هاي لازم در زمينه امور پژوهشي در كهگيلويه و بويراحمد چندان فراهم نيست و از مسئولان كشوري انتظار مي رود كه نگاه ويژه اي در اين راستا به استان داشته باشند.
وي عنوان كرد: دانشگاه ياسوج در سال 78 راه اندازي شد و هم اكنون نيز 6 هزار دانشجوي پسر و دختر در رشته هاي مختلف و 220 عضو هيات علمي دارد.
رحيمي ابراز داشت: نبود پارك علم و فناوري در كهگيلويه و بويراحمد نوعي معضل مهم براي اعضاي هيات علمي، استادان دانشگاه ها، دانشجويان، محققان و نخبگان اين استان است.
وي افزود: راه اندازي اين پارك موجب ترغيب هر چه بيشتر دانشجويان، نخبگان، اعضاي هيات علمي، استادان دانشگاه ها و پژوهشگران كهگيلويه و بويراحمد به امر تحقيق مي شود و جهش قابل توجهي در زمينه فناوري و پژوهش در استان ايجاد خواهد شد.
مسئول راه اندازي پارك علم و فناوري كهگيلويه و بويراحمد نيز در اين نشست، گفت: استان در ابعاد مختلف غني و توانمند است اما تاكنون استفاده بهينه اي از آنها نشده و به همين دليل نيز نرخ بيكاري استان 17.7 درصد است.
شمس الدين هاشمي افزود: شرايط كهگيلويه و بويراحمد به لحاظ توسعه اي چندان مطلوب نيست و يكي از دلايل اصلي آن نيز مغفول ماندن ظرفيت چشمگير اقتصاد دانش بنيان در استان است.
وي بيان كرد: در اقتصاد دانش بنيان نحوه بكارگيري دانش براي توليد، تجاري سازي، كاربردي كردن علم مدنظر است.
هاشمي اظهار كرد: عبور از اقتصاد نفتي و حركت به سوي اقتصاد دانش بنيان در كشور و كهگيلفويه و بويراحمد ضروري بوده و جز اين نيز چاره اي نيست.
وي با اشاره به وجود سه شركت دانش بنيان در كهگيلويه و بويراحمد، عنوان كرد: توزيع عادلانه اعتبارات و امكانات بين شركت هاي دانش بنيان استان هاي مختلف كشور از جمله مناطق كمتر توسعه يافته شامل كهگيلويه و بويراحمد و نگاه ويژه به آنها ضرورتي انكارناپذير است.
7535/6110
ياسوج - ايرنا - رئيس دانشگاه ياسوج گفت: سياستگذاري اصلي اين دانشگاه پيشبرد پژوهش ها به حوزه كاربردي و تبديل شدن آنها به سوي تجاري سازي و توليد ثروت است.