۲۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۲۷
کد خبر: 82192513
T T
۰ نفر

برگزاري ماراتن توليد محتواي ديجيتال كشور

۲۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۲۷
کد خبر: 82192513
برگزاري ماراتن توليد محتواي ديجيتال كشور

تهران- ايرنا- ماراتن توليد محتواي ديجيتال كشور با حمايت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري روز جمعه 29 مرداد ماه در دانشگاه صنعتي شريف برگزار مي شود.

به گزارش روز چهار شنبه گروه علمي ايرنا از معاونت علمي فناوري رياست جمهوري، اميرحسين اسدي دبير نخستين ماراتن توليد محتواي ديجيتال با اشاره به اهميت و جايگاه فناوري‌هاي ديجيتال در فضاي اقتصاد و توسعه كشورها، گفت: امروزه سرويس ها و محصولات كارآمد فضاي مجازي، داراي دو بخش اساسي شامل محتواي مناسب و بستر فناوري پيشرفته هستند كه حصول پيشرفت قابل قبول در اين عرصه نيازمند تلاش هماهنگ در هر دو بخش اساسي است.
اسدي با بيان‌ اين كه به اعتراف تمامي صاحب‌نظران، توليد محتواي ديجيتال در كشور امري بسيار مهم و حياتي در توسعه اقتصاد دانش‌بنيان است، افزود: بر همين اساس دفتر فناوري‌هاي نرم و صنايع فرهنگي دانشگاه صنعتي شريف با حمايت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و ديگر نهادهاي حامي، رويدادي فناورانه را با عنوان جشنواره دايمي توليد محتواي ديجيتال ايران اجرا مي‌كند.
دبير نخستين ماراتن توليد محتواي ديجيتال به تلاش براي شكوفايي و بهره‌مندي از توانمندي‌ و ظرفيت‌هاي بخش خصوصي و بومي توليد محتواي ديجيتال با برگزاري اين رويداد اشاره كرد و ادامه داد : در اين رويداد بزرگ، ظرفيت هاي ملي توليد محتواي ديجيتال با قابليت بارگذاري بر بستر فناوري پيشرفته شناسايي و فعال مي‌شود.
به گفته وي، در اين طرح استعدادهاي بالقوه اين عرصه شناسايي شده و در يك برنامه جدي جهت تقويت توان ملي دراين حوزه بالفعل خواهند شد.
اسدي، برگزاري ماراتن توليد محتواي ديجيتال را زمينه‌ساز توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان در يك بستر نوآورانه دانست و افزود: اين ماراتن فرصتي است تا تيم‌هاي شركت‌كننده بتوانند در يك مسابقه علمي و هنري نسبت به توليد محتوا با موضوعات كارآفريني و اقتصاد دانش‌بنيان، فرهنگ و جامعه و سبك زندگي سالم براساس محورهاي الگوريتم نويسي، سناريو نويسي،ui ، ux و در حوزه هاي بازي رايانه‌اي، نرم افزارهاي تلفن همراه و وب سايت، فعاليت كنند.
دبير اين ماراتن علمي تصريح كرد: تيم هاي شركت كننده فرصت دارند در مدت 12 ساعت و پس از دريافت موضوع مسابقه كه به صورت قرعه انتخاب مي شود، سناريو و يا الگوريتم محتوايي خود را تدوين كنند.
اسدي با اشاره به اين ‌كه محصولات توليد شده توسط داوران بررسي شده و برگزيدگان ماراتن انتخاب مي شوند، اظهار كرد: محصولات برگزيده با مشاركت شركت هاي فناوري به صورت سامانه هاي ديجيتال در دسترسي جامعه قرار مي گيرد و فرايند تجاري سازي آن انجام مي شود.
علمي**1023**2017
۰ نفر