به گزارش ايرنا، مسعود باراني شنبه در ديدار با نماينده درياباني استان درخصوص تعامل درياباني و شيلات در راستاي حفظ ذخاير آبزيان و جلوگيري از صيدغيرمجاز افزود: اميد است در آينده اي نزديك با همكاري درياباني استان شاهد اقدامات بيشتر و بهبود اين وضعيت نسبت به گذشته باشيم.
وي بيان داشت: برخورد با شناورهاي بي هويت و غيرمجاز، تسهيل در ورود و خروج شناورهاي صيادي به بنادر، برخورد جدي با صيد غيرمجاز به ويژه در بندر صيادي پشت شهر از مهم ترين خواسته هاي شيلات هرمزگان است.
نماينده درياباني هرمزگان نيز با اشاره به اهميت جلوگيري از صيد غيرمجاز گفت: آبزيان و ذخاير ارزشمند آنها در خليح فارس يك ثروت ملي است كه همه در برابر آن مسئول هستيم.
سرهنگ زينعلي افزود: تعامل و همكاري خوبي بين شيلات و درياباني استان شاهد هستيم كه با برنامه ريزي هاي انجام شده در آينده اي نزديك شاهد بهبود بيش از پيش اين مهم خواهيم بود.
طبق آمار اداره كل شيلات هرمزگان، در يكسال گذشته 32 هزار تن انواع آبزي به صورت غيرمجاز در آبهاي هرمزگان صيد شد و پرونده 321 شناور متخلف داراي پروانه بهره برداري به كميسيون تخلفات صيادي ارجاع شد.
در فاصله سال هاي 90 تا 94، تعداد 165 فروند شناور بدون پروانه متخلف و در سال 94 نيز 30 فروند شناور بدون پروانه كه اقدام به صيد غيرمجاز كرده بودند به مراجع قضايي معرفي شدند.
صيد هرمزگان 34 درصد از كل صيد كشور را تشكيل مي دهد كه 30 هزار نفر به صورت مستقيم در اين بخش مشغولند.
7195/6048
بندرعباس- ايرنا - معاون صيد و بنادرماهيگيري شيلات هرمزگان گفت:صيدغيرمجاز وحضور شناورهاي بي هويت در دريا ، مهم ترين مشكل جامعه صيادي استان است.