خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۴۲
کد خبر: 82199628
T T
۰ نفر
مديركل فني و حرفه اي استان مركزي بر تقويت زنجيره هاي مهارت تاكيد كرد

خمين - ايرنا - مديركل آموزش فني و حرفه اي استان مركزي گفت: كليد حل معضل بيكاري و ايجاد اشتغال پايدار تقويت هدفمند زنجيره مهارت آموزي است و نياز است به اين فصل به عنوان بخش مهمي از اقتصاد مقاومتي توجه ويژه شود.

فريبرز فضلي خاني روز سه شنبه در نشست با فرماندار خمين افزود: ضعف نظام آموزش عالي كشور تكيه بر مباني تئوري و غفلت از مهارت آموزي است و دانش آموختگان دانشگاهي به دليل معضل فقر مهارت پس از فراغت از تحصيل دچار سردرگمي و بيكاري مي شوند.
وي ادامه داد: فرصت سازي شغلي نيازمند مهارت آموزي است و بايد فرهنگ پشت ميز نشيني و مدرك گرايي از نظام فكري و برنامه ريزي جامعه رخت بربندد.
وي اظهاركرد: بحران بيكاري يكي از مهمترين مسائل و مشكلات جامعه است و نياز است كه با گسترش مهارت هاي كاربردي و حمايت دولت بستر كسب و كارهاي زودبازده هموار شود.
به گزارش ايرنا، مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان مركزي گفت: محور آموزش بر توانمندسازي حرفه اي و شغلي قرار دارد و مهارت آموزان با كسب توانمندي هاي شغلي لازم بايد از آن در كار و اشتغال استفاده كنند تا مشاغل بر اساس مهارت ها طراحي شوند.
فضلي خاني توضيح داد: مراكز آموزش فني و حرفه اي براي آماده كردن افراد جوياي كار با مهارت شغلي ايجاد شده و بايد نهايت بهره از آن برده شود.
وي بيان كرد: آموزش نقشمهمي بر اقتصاد دارد چرا كه معرف نوع مهمي از سرمايه گذاري در منابع انساني است كه با فراهم كردن زمينه هاي ارتقاي دانش و مهارت هاي مورد نياز بازار كار و اشتغال در زمينه هاي مختلف به توسعه اقتصادي كمك مي كند.
فضلي خاني گفت: هر چه واحدهاي توليدي و صنعتي از نيروي انساني كارآمد و ماهر برخوردار باشند، توليد رونق و اهداف اقتصاد مقاومتي محقق مي شود.
وي بيان كرد: مهارت اموزي فني و تخصصي براي استان مركزي كه استاني صنعتي است اهميت زيادي داردو اين اموزش ها بايد منطبق با نيازهاي بازار كار باشد.
وي اظهار كرد: سالانه دو ميليون و 700هزار نفر ساعت در استان مركزي آموزش به مهارت آموزان داده مي شود.
فضلي خاني افزود : سوم تا نهم مرداد ماه هر سال به عنوان هفته مهارت نام گرفته و ششم مرداد ماه نيز روز كارآفريني و آموزش هاي فني و حرفه اي نامگذاري شده است و با برگزاري نمايشگاه هاي مختلف در سطح استان و شهرستان ها سعي در معرفي و فرهنگ سازي در اين زمينه مي شود.
فرماندار خمين نيز در اين نشست گفت: توسعه آموزش هاي فني و حرفه اي براي شتاب دادن به فرايند توليد امري حياتي است.
سيد مهدي ساداتي افزود: يكي از ضرورت ها و الزامات رشد و توسعه اقتصادي، نظام آموزش براي ايجاد مهارت هاي لازم سرمايه انساني است.
وي بيان كرد: بسترهاي توسعه صنعتي در اين شهرستان فراهم است و زير ساخت هاي مورد نياز و نيروي انساني ماهر نيز در حال آموزش هستند.
به گزارش ايرنا، وي بيان كرد: با راه انداز ي صنايع بزرگ پتروشيمي،سايپا و سيمان نيروي انساني ماهر اين صنايع در شهرستان با برخورداري از آموزش هاي لازم جذب بازار كار مي شوند.
فرماندار خمين گفت: به دنبال خشكسالي متوالي، بخش كشاورزي جوابگوي اشتغال نيست و براي عبور از بحران بيكاري، صنعت بايد توسعه يابد تا جوانان با كسب مهارت هاي لازم در صنايع كوچك و بزرگ جذب شوند.
شهرستان 110 هزار نفري خمين داراي نرخ بيكاري 14 درصد است كه بالاترين نرخ در سطح استان مركزي است.
7277/6013/