به گزارش روز شنبه گروه علمي ايرنا از يونايتدپرس، در حال حاضر براي تشخيص پروتيين هايي در خون و ساير مايعات بدن كه وجود عفونت در بدن را نشان مي دهند، آزمايش هايي وجود دارد اما دستيابي به نتايج اين آزمايشات چند ساعت طول مي كشد و اغلب استفاده از آنها راحت نيست.
اما آزمايش ابداعي محققان دانشگاه لس آنجلس كاليفرنيا (UCLA) به آنزيم هاي اضاقي، آنزيم شستشو، دماي مورد نياز و يا اقدامات پيچيده ديگري كه اين رويه را كند مي سازد، نياز ندارد.
دكتر 'آيدوگان اوزكان' استاد مهندسي برق و مهندسي زيستي در يك بيانيه مطبوعاتي گفت: از آنجا كه اين روش در قياس با ساير آزمايش ها به اقدامات كمتري نياز دارد، مي تواند تاثير قابل توجهي بر تشخيص ها و گزارش هاي مربوط به سلامت عمومي داشته باشد.
محققان در اين مطالعه كه در نشريه ACS Nano منتشر شد، چگونگي دستيابي به روشي را براي تقسيم دي.ان.اي به دو بخش كه در حضور يك پروتيين هدف بهم مي چسبند، نشان مي دهند.
آنها براي آزمايش اين روش، از 'استرپتاويدين'، پروتئيني كه به طور گسترده براي آزمايش روش هاي تشخيصي استفاده مي شود و 'نوكلئوپروتئين آنفولانزا'، يك پروتئين مرتبط با ويروس آنفلوانزا، استفاده كردند.
دكتر اومال گارنر استاديار پاتولوژي و پزشكي دانشگاه UCLA گفت: اگر چه از اين رويكرد ابتدا براي تشخيص پروتيين مرتبط با آنفلوانزا استفاده شد اما مي توان كاربرد آن را براي تشخيص طيفي از نشانگرهاي زيستي پروتيين مرتبط با بيماري هاي عفوني و سرطان تعميم داد.
علمي**2038**2017
تهران-ايرنا- محققان آزمايشي ابداع كرده اند كه نشانگرهاي زيستي بيماري را در حدود 10 دقيقه تشخيص مي دهد؛ اين محققان در نظر دارند تا با تعبيه اين آزمايش در يك دستگاه قابل حمل، استفاده از آن را راحت تر كنند.