خبر فوری: رفع فیلترینگ

۱۷ شهریور ۱۳۹۵، ۲۲:۰۲
کد خبر: 82222354
T T
۰ نفر
مهارت هاي مقابله با شيوه هاي مصرف مواد مخدر بايد به فرزندان آموزش داده شود

ايلام - ايرنا - مشاور استاندار در امور مبارزه با مواد مخدر ايلام گفت: غفلت و ناآگاهي خانواده ها در زمينه اعتياد فرزندان بسيار تاثيرگذار است و بايد شيوه هاي مقابله با شيوع مصرف به فرزندان آموزش داده شود.

به گزارش ايرنا، دكتر سعيدرضا جوهري عصر چهارشنبه در همايش آگاه سازي و چگونگي پيشگيري از مضرات و معضلات آسيب هاي اجتماعي و مواد مخدر براي خانواده ها اظهار كرد: 20 تا 30 درصد اعتيادها قابل درمان است در صورتيكه اطرافيان فرد معتاد سريع متوجه اين مساله شده و براي درمان وي اقدام كنند.
وي افزود: طي سال هاي اخير روند اعتياد و گرايش به اين معضل در استان ايلام نسبت به سال هاي گذشته افزايش چشمگير و ملموسي يافته و همچنين سن افراد معتاد كاهش داشته است.
مشاور استاندار ايلام يادآور شد: سنين كودكي و نوجواني بيشتر دوره زماني براي آگاه سازي تدريجي و پلكاني فرزندان توسط والدين در خصوص مخاطره هاي اعتياد است و بي توجهي والدين در اين سنين به معضل اعتياد موجب سوق يافتن فرزندان به سوي مواد مخدر مي شود.
جوهري تاكيد كرد: والدين بايد با هوشياري تمام علايم اعتياد را بشناسند و در صورت اعتياد فرزندان خود به مصرف مواد مخدر فرد معتاد را با حمايت هاي منطقي خود در مسير درست درمان قرار دهند.
وي با اشاره به موقعيت جغرافيايي استان ايلام اضافه كرد: مواد مخدر و قرص هاي روانگردان از كريدرهاي استان هاي همسايه و نيز مرز عراق وارد ايلام مي شوند و امروز دسترسي به مواد نيز آسان تر شده است.
وي گفت: والدين بايد به شيوه واقعي فرزندان خود را از سنين كودكي با معايب و مضرات مواد مخدر آشنا كنند و بهترين زمان براي يادگيري سه سالگي است.
مشاور استاندار ايلام در زمينه مواد مخدر يادآور شد: بچه ها در كودكي از والدين خود الگوبرداري مي كنند و در اين دوره والدين بايد با اوقات فراغت مفيد همچون ورزش كردن بهترين الگوها را به فرزندان خود معرفي كنند.
وي با بيان اينكه آموزش ها در سنين پيش از مدرسه و هماهنگ با سطح سن و فهم بچه ها باشد، افزود: شناسايي عوامل اعتياد، آگاهي از راه هاي پيشگيري، فراگيري آموزش هاي لازم و كسب مهارت هاي زندگي از سوي والدين و ارائه آنها به فرزندان در زمينه جلوگيري از شيوع مواد مخدر موثر است.
جوهري گفت: يكي ديگر از وظايف والدين در قبال فرزندان اين است كه براي آنها و دغدغه هايشان وقت كافي بگذارند و نيز با توجه به تاثيرپذيري بچه ها به ويژه نوجوانان از همسالان، والدين بايد دوستان فرزندان خود را بشناسند و مهارت هاي دوستيابي صحيح را به فرزندان ياد بدهند.
مدير اداره ورزش و جوانان شهرستان ايلام نيز در اين نشست گفت: والدين بايد همراه با تقويت مهارت حق انتخاب در فرزندان، بايد مهارت هاي نه گفتن را نيز در اين افراد تقويت كنند.
علي اصغر كمالي افزود: همچنين والدين نبايد نظرها و خواسته هاي خود را به بچه ها به صرف سن پايين تحميل كنند بلكه در مواردي مثل كلاس هاي ورزشي و اوقات فراغت از خود بچه ها نظرسنجي كنند.
وي اظهار كرد: به طور قطع سلامت جسم و جان فرزندان در اولويت خانواده ها قرار دارد ولي تحميل نظر خود به بچه ها نارضايتي آنها را در پي دارد.
7172/9002