به گزارش ایرنا، محمد رضا عمرون روز پنجشنبه در نشست خبری با رسانه های استان افزود: در پنج ماه اول امسال 2هزار و 437پرونده تخلف در تعزیرات حكومتی استان تشكیل شد كه این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل كاهش داشته است.
وی، تعداد پرونده های تشكیل شده در مدت مشابه سال قبل در تعزیرات حكومتی استان را 2هزار و 611فقره پرونده عنوان كرد وگفت: در این مدت 2هزار و 647پرونده مختومه شده است.
وی اظهار كرد: اطلاع رسانی و آموزش اصناف از مهمترین دلایل كاهش تعداد پرونده های تخلف در تعزیرات حكومتی استان است.
عمرون افزود: رسیدگی به تخلفات افراد در واحدهای صنفی، تخلفات اقتصادی غیر صنفی، تخلفات بهداشتی، درمانی و دارویی، تخلفات قاچاق كالا و ارز و تجدید نظر خواهی از آراء صادره از مهمترین وظایف تعزیرات حكومتی است.
وی گفت:امسال در حوزه بهداشت و درمان 484فقره پرونده تشكیل شد كه بیشتر این پرونده ها در زمینه دستور العمل های بهداشتی بوده است.
سرپرست تعزیرات حكومتی استان افزود: در این مدت در حوزه بهداشت و درمان 450 پرونده تخلف با محكومیت 863میلیون ریال مختومه شده است.
عمرون اظهار كرد: در حوزه كالا و خدمات نیز یكهزار و 533فقره پرونده تشكیل شد كه در این مدت یكهزار و 561پرونده با محكومیت چهار میلیارد ریال مختومه شده است.
وی افزود: در حوزه قاچاق كالا و ارز نیز در این مدت در استان 420فقره پرونده تشكیل شد كه 374پرونده با محكومیت 41میلیارد ریال مختومه شده است.
وی گفت: در حوزه اجرای احكام تعزیرات حكومتی نیز در این مدت 2هزار و 663فقره پرونده وارد اجرای احكام شده كه از این میزان دو هزار و 663فقره در اجرای احكام مختومه شده است.
سرپرست تعزیرات حكومتی استان گفت: براساس دستور العمل و برنامه های قبل سازمان تعزیرات حكومتی كشور مدت زمان رسیدگی به پرونده های تعزیرات حكومتی در حوزه كالا و خدمات 19 روز، بهداشت 19 روز و قاچاق كالاو ارز 30 روز بوده كه این میزان در استان چهارمحال وبختیاری در حوزه كالا و خدمات 16روز، بهداشت و درمان 12 روز و قاچاق كالا و ارز 71 روز است.
وی، به مسیر ترانزیت استان برای حمل قاچاق كالا اشاره كرد وگفت: بیشتر قاچاقچیان از استان های دیگر هستند و باید پرونده های رسیدگی به استان های دیگر ارجاع داده شود كه این امر یكی از دلایل زمانبر شدن زمان رسیدگی پرونده های قاچاق كالا و ارز در استان است.
وی،از اجرای طرح های نظارتی در زمان های مختلف در استان با همكاری سازمان صنعت معدن و تجارت خبر داد و گفت: هم اكنون طرح نظارت آغاز سال تحصیلی از 15شهریورماه در واحدهای صنفی لوازم التحریر، كیف و كفش و پوشاك استان فعال شده است و اجرای این طرح تا 10مهرماه ادامه دارد.
وی گفت: مردم استان به منظور مقابله با كالاهای قاچاق با سامانه تلفنی 124سازمان صنعت، معدن و تجارت و یاسامانه پیامكی سازمان تعزیرات حكومتی استان 30009651تخلفات را اعلام كند.
به گفته وی ، از ابتدای سالجاری تاكنون 850 گشت مشترك در تعزیرات حكومتی استان در قالب 150 اكیپ با همكاری دستگاه های اجرای مختلف انجام شده است.
هم اكنون در شهرستان های شهركرد ،بروجن ،فارسان، لردگان و اردل شعب تعزیرات حكومتی فعال است كه به دلیل كمبود نیروی شعب شهرستان های اردل و لردگان با نیروهای شعب فارسان و بروجن تامین می شود.
7360/2097
2385پرونده تخلف در تعزیرات حكومتی چهارمحال وبختیاری رسیدگی شد
۲۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۴۴
کد خبر:
82231228
شهركرد- ایرنا- سرپرست تعزیرات حكومكتی چهارمحال وبختیاری از رسیدگی به 2هزار و 385پرونده تخلف از ابتدای امسال تا پایان مردادماه خبر داد.