محمدرضا عمرون روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در این مدت با ۱۶۲ گروه گشت مشترک، از ۵۱۵ واحد صنفی از جمله تجهیزات پزشکی و داروخانهها بازرسی انجام شد.
وی گفت: تعداد ۴۴ واحد متخلف توسط گشتهای مشترک شناسایی و برای تخلف آنان پرونده تشکیل شد و به ۲۹۹ واحد صنفی تذکر داده شد.
عمرون اظهار داشت: ۱۹ واحد صنفی نیز توسط دستگاههای متولی و یا سازمان صنعت،معدن و تجارت استان شناسایی و به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
به گفته وی، این واحدهای صنفی متخلف به پرداخت مبلغ بیش از ۱۳۴میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
عمرون اظهار داشت: در سالگذشته هفت هزار و ۴۰ پرونده تخلف در سه حوزه کالا و خدمات، بهداشت و درمان و قاچاق در استان مختومه شد، که از این تعداد پرونده چهار هزار و ۴۲۹ فقره در حوزه کالا و خدمات، یکهزار و ۴۰۸ فقره پرونده در حوزه قاچاق کالا و یکهزار و ۶۲۹ فقره پرونده در حوزه بهداشت و درمان بود.
به گزارش ایرنا، در استان ۶ شعبه تعزیرات حکومتی در شهرکرد، بروجن، لردگان، اردل و فارسان و پنج هیات رسیدگی به تخلفات صنفی فعال است.
میانگین رسیدگی به پروندههای حوزه کالا و خدمات ۱۸ روز، بهداشت و درمان ۱۷ روز و قاچاق کالا و ارز ۴۰ روز است، که میانگین رسیدگی به تخلفات در استان در حوزه کالا و خدمات و بهداشت کمتر از این زمان است.
بیش از ۲۷ هزار واحد صنفی مجوزدار در چهارمحال و بختیاری فعال است.
بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، چهارمحال و بختیاری هم اینک در وضعیت قرمز قرار دارد و روند شیوع ویروس کرونا در این استان کماکان افزایشی است.
این موضوع در روزهای اخیر سبب شکلگیری پویش همگانی استفاده از ماسک با شعار "من ماسک میزنم تا از تو محافظت کنم" شده است.
شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
نظر شما