به گزارش خبرنگار ايرنا، ايرج ثقفي روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ايرنا در خصوص نتايج بازديد فرماندار از معادن و كارخانه هاي سنگ شهرستان محلات و ديدار با انجمن سنگبران اين شهرستان بيان كرد: براي توسعه معادن سنگ و صنايع معدني در تكاب استفاده و بهره مندي از دانش و تجربيات شهرهاي پيشگام و پيشرو در اين زمينه بسيار ضروري است.
وي بيان كرد: با توجه به وجود منابع غني در بخش معادن سنگ تكاب، راه اندازي صنايع جانبي و كارخانه هاي سنگبري مي تواند موجب جهش اقتصادي در اين شهرستان شود.
ثقفي با بيان اينكه تكاب قابليت تبديل شدن به قطب توليد سنگ هاي ساختماني را دارد، اظهار كرد: راه اندازي كارخانه هاي سنگ با كمك سرمايه گذاران و فعالان و مجريان اين عرصه در شهرستان تكاب مي تواند نياز استان هاي شمالغرب كشور را تامين كند.
وي ادامه داد: همكاري و مشاركت كارخانه داران و معدنكاران شهرستان هاي صنعتي و معدني مانند محلات در زمينه گسترش و توسعه صنايع معدني در شهرستان تكاب راهگشاي مناسب و الگويي ارزنده براي اين شهرستان خواهد بود.
وي گفت: توسعه صنايع معدني در تكاب، افزايش توليد، بهره وري اقتصادي، افزايش اشتغال و كاهش بيكاري را به دنبال خواهد داشت.
فرماندار تكاب با اشاره به موانع توسعه و سرمايه گذاري در بخش معادن و صنايع معدني نيز بيان كرد: وجود معادن غني سنگ، فرصت بزرگ براي توسعه تكاب محسوب مي شود و سرمايه گذاري با اين هدف، نيازمند بسترسازي و رفع موانع است كه دستگاه هاي اجرايي شهرستان بايد در اين زمينه تلاش كنند.
ثقفي اضافه كرد: روساي ادارات با تعامل و همكاري با معدنكاران و مدنظر قرار دادن اصول زيست محيطي و رعايت قانون، زمينه هاي سرمايه گذاري در بخش معدن را فراهم كنند.
وي افزود: ادارات مرتبط با بخش معدن و صنايع معدني بايد بدون اجتهادهاي شخصي و رفتارهاي سليقه اي با ملاك قرار دادن قانون، محيط كسب و كار در تكاب را تسهيل كنند.
به گزارش ايرنا، هياتي از شهرستان تكاب متشكل از فرماندار، جمعي از روساي ادارات و چند تن از معدنكاران در سفري 2 روزه با حضور در شهرستان محلات استان مركزي در مدت 2 روز از معادن سنگ، كارخانه هاي سنگبري و نمايشگاه بين المللي سنگ ساختماني اين شهرستان بازديد و با فعالان معدني، صنعت كاران و سرمايه گذاران بخش صنعت و معدن محلات ديدار و گفتگو كردند.
در شهرستان تكاب بيش از 50 معدن بزرگ سنگ فعال است در حالي كه تنها يك واحد سنگبري در كنار معدن سنگ وجود دارد.
تكاب با 78 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي واقع است.
1905/7514/3093** خبرنگار: اميرخالق نژاد**منتشر كننده: حسن فاخري
فرماندار: تكاب به استفاده از تجربيات شهرهاي پيشگام در صنايع معدني نيازمند است
۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۰:۴۵
کد خبر:
82233910
مهاباد- ايرنا- فرماندار شهرستان تكاب گفت: اين شهرستان براي توسعه در صنايع معدني و بهره برداري مفيد و بهينه از معادن سنگ به استفاده از تجربيات شهرهاي پيشگام و پيشرو در اين زمينه نيازمند است.