به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، علی عباس كمری روز یكشنبه در نشست خبری ارایه عملكرد مركز دانش پژوهان و تشكلهای شاهد و ایثارگر افزود: تدوین نقشه راه به عنوان تعیینكننده ارتباط بنیادشهید با نخبگان، تقویت زیرساخت ها به ویژه ایجاد 50 پست سازمانی، ایجاد بانك اطلاعاتی نخبگان، تشكیل اتاق فكر و تغییر رویكرد مركز از تجربه محوری به دانش محوری از جمله این اقدامات است.
وی تصریح كرد: در سه سال اخیر گرایش نخبگان بیشتر به سمت اخذ دستاوردها و رقابت در عرصههای بین المللی است و با توجه به رویكرد مركز برای رسیدن به نقشه علمی كشور در سال 1404، نخبگان در این مسیر حركت می كنند.
كمری در ادامه با بیان اینكه با شروع كار دولت یازدهم ادغام مركز تشكل های شاهد و ایثارگر با مركز دانش پژوهان انجام شد، گفت: این ادغام موجب شد كه اتاق فكری برای بنیاد شهید به منظور آسیب شناسی حوزه های فرهنگی از سوی این مركز تشكیل شود.
وی ادامه داد: در سه سال اخیر اعضای این مراكز افتخارات خوبی به دست آورده اند كه بخشی از آنها كشف 173 ابداع و اختراع، تالیف یك هزار و 250 جلد كتاب، كسب 10 رتبه برتر كنكور سراسری، 12 طرح تحقیقاتی، چهار هزار و 569 مقاله علمی و پژوهشی، شناسایی 22 رتبه برتر مسابقات قرآنی و اخذ درجات PHD، دكترای تخصصی و برد تخصصی است.
كمری خاطرنشان كرد: اگرچه بودجه مركز دانش پژوهان و تشكل های شاهد و ایثارگر نسبت به گذشته بسیار كمتر شده اما در حوزه نخبگان 100 درصد بودجه تخصیص داده شده است اما جوابگوی فعالیت های این مركز نیست.
رئیس مركز دانش پژوهان و تشكل های شاهد و ایثارگر گفت: اكنون 6 هزار و 818 نفر در بانك اطلاعاتی این مركز شناسایی شده اند كه دو هزار و 193 نفر از آنان زن و چهار هزار و 525 نفر نیز مرد هستند.
وی اظهار داشت: دو هزار و 665 نفر از این اعضا فرزند شهید، یك هزار و 425 نفر جانباز، یك هزار و 964 نفر فرزند جانباز، 202 نفر همسر جانباز، 231 نفر همسر شهید، 140 نفر آزاده، 33 نفر همسر آزاده و مابقی دیگر ایثارگران هستند.
كمری مقطع تحصیلی اعضای این مركز را از دكترای فوق تخصصی، دكترای تخصصی، PHD، تحصیلات تكمیلی و حوزوی بیان كرد.
كمری همچنین به شناسایی 150 تشكل شاهد و ایثارگر استانی و 50 تشكل در مركز اشاره كرد و گفت: در مجموع 200 تشكل شاهد و ایثارگر در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت دارند.
وی در ادامه از تمامی مدیران، نخبگان، خانواده ایثارگران و مدال آوران در مسابقات مختلف برای عضویت در این مركز دعوت به عمل آورد.
به گفته وی مركز دانش پژوهان در سال 1374 زیرمجموعه معاونت فرهنگی بنیاد شهید و با هدف خدمات دهی به دانش آموزان استعداد برتر و شركت كننده در المپیادها تشكیل شد كه در سال 80 نیز حوزه دانشجویی نیز به این مركز اضافه شد.
** خبرنگار: مهناز بیرانوند * دبیر: علی حبیبی
اجتمام**7268 ** 1569
مركز دانش پژوهان و تشكلهای شاهد و ایثارگر در دولت یازدهم متحول شد
۲۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵
کد خبر:
82234290
تهران - ایرنا - رییس مركز دانش پژوهان و تشكل های شاهد و ایثارگر گفت: این مركز در سه سال گذشته و در دولت یازدهم دستخوش تغییرات و تحولات خوبی بوده است.