به گزارش خبرنگار ايرنا، مدير آموزش و پرورش شهرستان مياندوآب در آئين بهره برداري از اين مدرسه كه توسط محمود دانائيان خيرمدرسه ساز احداث شده است، گفت: آموزش و پرورش اين شهرستان با 428 مدرسه در 228 فضاي آموزشي و نزديك به 45 هزار نفر دانش آموز و بيش از سه هزار معلم سال تحصيلي جديد را آغاز كرده است.
جلال پورميرزا ادامه داد: در دولت هاي گذشته كه دوران وفور ثروت در كشور بود، فقط چهار باب مدرسه در مياندوآب شامل 2 باب خيرساز و 2 باب نيز از اعتبارات دولتي ساخته شده و ساخت سه باب مدرسه ديگر در سال 89-90 آغاز شده بود كه هنوز به اتمام نرسيده است.
وي اظهار كرد: از سال 92 و با روي كار آمدن دولت يازدهم، به رغم تنگناهاي اقتصادي 12 باب مدرسه با 72 كلاس درس كلنگ زني شده و پنج باب ديگر با 27 كلاس و يك باب سالن ورزشي نيز در سال 94 به بهره برداري رسيده است.
مدير آموزش و پرورش مياندوآب گفت: مهر ماه امسال سه باب مدرسه ديگر با 27 كلاس درس به بهره برداري رسيد كه مدرسه 10 كلاسه خيرساز محمود دانائيان با مشاركت فرهنگيان يكي از آنها است.
وي در خصوص برخي اقدامات صورت گرفته در سه سال گذشته و تحقق سياست هاي وزارت آموزش و پرورش در رابطه با درآمدزائي بيان كرد: در سال 93 درآمد آموزش و پرورش مياندوآب، 530 ميليون ريال بود كه امسال به سه ميليارد ريال ارتقا يافته است و همچنين از محل پنج درصد درآمد شهرداري كه چندين سال از سوي شهرداري پرداخت نشده بود، در سالجاري هفت ميليارد ريال اخذ و در تعمير و تجهيز مدارس هزينه شده است.
پورميرزا ميزان مشاركت اوليا را 18 ميليارد ريال عنوان كرد و افزود: به منظور توسعه و تجهيز باشگاه فرهنگيان، از محل درآمدهاي صرفه جوئي سه ميليارد ريال هزينه شده و 40 باب مدرسه به سيستم گرمايشي مركزي با اعتبار 2 ميليارد ريال و تعداد 400 دستگاه بخاري نفتي كاربراتوردار استاندارد جايگزين بخاري هاي چكه اي در كليه مدارس شهرستان شده است.
وي اضافه كرد: تجهيز 70 مدرسه به لپ تاپ و 90 كلاس درس به ديتا پروژكتور و اختصاص پنج هزار ميز و نيمكت نو به مدارس از ديگر اقدامات صورت گرفته در آموزش و پرورش مياندوآب است.
فرماندار مياندوآب نيز در اين مراسم با قدرداني از خيرين و مجمع خيرين مدرسه ساز شهرستان گفت: فعاليت مجمع خيرين مدرسه ساز اين شهرستان در چند سال گذشته چشمگير بوده و تلاش زيادي مي كنند كه قابل ستايش است.
ناصر اميري ادامه داد: فعاليت خيرين مياندوآبي به قبل از انقلاب بر مي گردد به طوري كه در ساخت مدرسه، حمام و حوزه علميه مشاركت داشته و هم اينك نيز در عمران و بهبود فضاهاي آموزشي تلاش مي كنند.
محمود دانائيان، خير مدرسه ساز نيز در اين مراسم گفت: آرزو دارم روزي فرا رسد كه مدرسه فرسوده در جامعه وجود نداشته باشد و فرهنگ كار خير به ويژه مدرسه سازي در جامعه نهادينه شود.
وي ادامه داد: خير دنيا و آخرت در كار ثواب بوده و مدرسه سازي از آثار ماندگار در جامعه است.
اين خير مياندوآبي گفت: عمر و دارائي را كه خداوند به بنده ارزاني داشته، غنيمت شمردم كه مقداري از آن را در مدرسه سازي صرف كنم و سهم ناچيزي در آباداني كشورم داشته باشم.
محمود دانائيان بيان كرد: نبايد شك كرد كه مشاركت در امر خير معامله با خداوند است و اميدوارم از اين پس نيز چنين اقداماتي در جامعه رواج يابد.
به گزارش ايرنا، مدرسه 10 كلاسه خيرساز محمود دانائيان در زميني به مساحت 2 هزار و 100 مترمربع و با زيربناي 930 مترمربع و با فضاي آموزشي 862 متر مربع ساخته شده است.
3093/1905**خبرنگار: پيمان پاكزاد**انتشار دهنده: حسن فاخري
مهاباد- ايرنا- يك باب مدرسه 10 كلاسه خيرساز روز پنجشنبه طي آييني با حضور مسئولان و با مشاركت فرهنگيان در شهرستان مياندوآب به بهره برداري رسيد.