به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود الله مرادی روز سه شنبه در همایش ارتقای معنوی دانشجویان با رویكرد حفظ فرهنگ عاشورایی كه با حضور مسئولان شهرستانی و دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان سروآباد در سالن جلسات تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد، اظهار كرد: فریضه امر به معروف و نهی از منكر مربوط به قشر و یا حكومت خاصی نیست، بلكه وظیفه ای الهی و شرعی است.
وی ادامه داد: در زمانی كه همه ما از این فریضه مهم الهی غافل هستیم و معروفات در جامعه رو به فراموشی رفته و منكرات افزایش می یابد، اجرای امر به معروف و نهی از منكر بر ما تكلیف و واجب الهی است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منكر استان كردستان به توطئه های دشمنان اشاره كرد و افزود: زمانی كه اسلام ناب محمدی (ص) در بین ملت های غربی و اروپایی در حال گسترش بود، سردمداران كفر جهانی تنها راه جلوگیری از گسترش اسلام را در بدنام كردن آن دانستند.
وی اضافه كرد: در این راستا یك مولود نامشروع به نام داعش در بین كشورهای اسلامی ظهور كرد و با قتل و كشتار در بین مسلمانان، اسلام را یك چهره خطرناك و سراسر از خشونت نشان داد.
وی ادامه داد: كشورهای غربی برای بدبین كردن ذهن جوانان خود از اسلام ناب محمدی دین مسیحیت و سایر ادیان پوچ خود را ادیان آرام و صلح طلب معرفی كردند و اسلام هراسی را ترویج دادند.
الله مرادی به جنگ تحمیلی اشاره كرد و افزود: دشمنان در طول هشت سال جنگ نابرابر با ملت غیور ایران انواع توطئه های شیطانی و نقشه های شوم را برای نابودی نظام و انقلاب اسلامی به كار بستند، اما نتوانستند یك ذره از جغرافیای كشور ما را تسخیر كنند.
وی افزود: دشمنان به جنگ نرم و تغییر نگرش، افكار و رفتار جوانان ایرانی روی آوردند و با ایجاد شبكه های ماهواره ای مستجهن و ضد فرهنگی می خواهند به اهداف شوم و شیطانی خود دست یابند.
به گفته او، وجود 550 شبكه پخش برنامه های كودك و نوجوان، 552 شبكه پخش آهنگ های ضد فرهنگی و غیرمجاز، وجود 22 شبكه پخش فیلم و سریال و انواع كانال های دیگر ماهواره ای در راستای نابودی اعتقادات و ارزشهای دینی ملتهای اسلامی به ویژه ملت ایران است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منكر استان كردستان با اشاره به توطئه های دشمنان در ماه محرم گفت: امروز دشمنان در ایام محرم دست به ایجاد تفرقه و اختلاف در بین برادران سنی و شیعه زده اند و با این نقشه ها قصد دارند اتحاد و وحدت بین مذاهب اسلامی را از بین ببرند.
وی بر ضرورت نهادینه شدن فریضه امر به معروف و نهی از منكر در جامعه تاكید كرد و افزود: چرا ما هوشیار و آگاه نیستیم، چرا نباید فریضه امر به معروف و نهی از منكر را در جامعه بیشتر ترویج دهیم و چرا جوانان ما كه در جبهه های جنگ موفق شدند دشمنان را شكست دهند، در خط مقدم انجام این فریضه الهی قرار ندارند.
وی ادامه داد: عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منكر عین عبادت، عین نیكوكاری، عین عمل صالح و عین تقوای الهی است و نباید اجازه دهیم كه معروفات در برابر منكرات كاهش پیدا كرده و منكرات در جامعه افزایش پیدا كنند.
در پایان این مراسم از جمعی از مدیران و مسوولان فعال در ستاد امر به معروف و نهی از منكر شهرستان سروآباد تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
امام جمعه شهرستان سروآباد نیز فریضه امر به معروف و نهی از منكر را یك وظیفه همگانی دانست و گفت: همه افراد جامعه در هر مقام و جایگاهی كه باشند، ملزم به انجام این فریضه مهم الهی هستند و نباید در انجام آن كوتاهی و سهل انگاری كنند.
ماموستا سید احمد سجادی افزود: قیام امام حسین (ع) یك قیام تاریخی و در راستای نهادینه كردن فریضه مهم امر به معروف و نهی از منكر بود.
وی ادامه داد: امام حسین (ع) با آن كه می دانستند در كربلا شهید می شوند، به جنگ با دشمنان اسلام رفتند و همراه خانواده و 72 یارانش پاكش مظلومانه به شهادت رسیدند.
امام جمعه شهرستان سروآباد اضافه كرد: خون امام حسین (ع) و یارانش پاكش در كربلا به ناحق ریخته شد و به همین دلیل خون مسلمانان تا روز قیامت جوشان خواهد بود و این واقعه تلخ همچنان در تاریخ باقی خواهد ماند.
وی افزود: امام حسین (ع) هدف از قیام خود را احیای دین جد خود و نهادینه كردن فریضه امر به معروف و نهی از منكر در جامعه عنوان كردند و بدین وسیله بود كه دین اسلام زنده نگه داشته شد.
ماموستا سجادی با بیان اینكه بزرگان دینی بسیاری در راه انجام فریضه امر به معروف و نهی از منكر به شهادت رسیده اند و یا در سختی و مشكلات دشمنان گرفتار شده اند، گفت: امام احمد حنبل یكی از رهبران اهل تسنن به جرم انجام امر به معروف و نهی از منكر در زندان افتادند و پس از شكنجه و سختی در زندان فوت كردند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منكر شهرستان سروآباد هم گفت: تعداد 9 هسته برادران ( یاوران معروف) به تعداد 87 نفر و یك هسته خواهران به تعداد 9 نفر در سطح شهرستان تشكیل شده اند.
حبیب اله ایوبی ادامه داد: تعداد برنامه های اجرا شده در ماه مبارك رمضان توسط ستاد امر به معروف و نهی از منكر 102 برنامه است كه در این برنامه ها 505 نفر شركت كردند.
وی اضافه كرد: تعداد طلایه داران جذب شده به تعداد 250 نفر بوده كه از این تعداد 95 نفر آموزش های لازم را فرا گرفته اند و در بخش مركزی شهرستان سروآباد 57 شورای امر به معروف و نهی از منكر تشكیل شده و در بخش اورامان نیز 10 شورا تشكیل شده است.
وی افزود: به تعداد پنج دهستان پنج ستاد دهستانی امر به معروف و نهی از منكر در سطح شهرستان تشكیل شده و 180 جلسه شورای امر به معروف و نهی از منكر نیز در سطح ادارات تابعه این شهرستان تشكیل شده است.
به گفته وی، برگزاری مسابقات ورزشی، توزیع پوستر و بنر در زمینه های حجاب، نماز و تذكر لسانی در سطح شهرستان، برگزاری مراسم به صدا درآمدن زنگ مدارس به مناسبت هفته امر به معروف و نهی از منكر، دیدار با روحانیون و امامان جمعه شهرستان، برگزاری دوره مقدماتی طلایه داران برای 6 نفر از اعضای ستاد و برگزاری دوره آموزشی اصناف از مهمترین برنامه های اجرا شده ستاد امر به معروف و نهی از منكر شهرستان سروآباد است.
به گزارش ایرنا، شهرستان سروآباد در 90 كیلومتری غرب سنندج مركز استان كردستان واقع شده است.
7354/ 3020
**خبرنگار: فرزاد آداك
** انتشار دهنده: عبدالله رحمانی
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منكر كردستان
امر به معروف و نهی از منكر یك وظیفه دینی و شرعی است
۱۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۷:۳۳
کد خبر:
82256144
سنندج- ایرنا- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منكر استان كردستان گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منكر یك وظیفه ذاتی و شرعی بوده و كسی نباید به آن به عنوان یك وظیفه حكومتی نگاه كند.