توكیو بدون حمایت‌های آمریكا قادر به مقابله با توان موشكی كره شمالی نیست

پكن - ایرنا - به باور كارشناسان نظامی ژاپن، پس از دو دهه مسابقه تسلیحاتی موشكی میان كره شمالی و ژاپن، توكیو بدون حمایت های آمریكا قادر به مقابله با قابلیت ها و توان بالای موشكی پیونگ یانگ نیست.

به گزارش ایرنا، آزمایش های موشكی اخیر كره شمالی از دیدگاه نظامیان در ژاپن حكایت از این دارد كه توكیو مسابقه تسلیحاتی را به پیونگ یانگ باخته است.
بسیاری از كارشناسان نظامی این كشور بر این باورند كه در این دو دهه گذشته ژاپن میلیاردها دلار برای توسعه سامانه های موشكی خود هزینه كرده است اما اكنون بدون كمك آمریكا قدرت مقابله با كره شمالی و موشك های این كشور را نخواهد داشت.
آمار نشان می دهد كه از ابتدای سال جاری میلادی تاكنون كره شمالی ۲۱ فروند موشك عمدتا بالستیك را پرتاب كرده و بسیاری از آزمایش های موشكی صورت گرفته موفق بوده است.
این كشور ماه گذشته میلادی توانست سه فروند موشك بالستیك از مدل موسودان را با برد یكهزار كیلومتر پرتاب كند كه در آبهای ژاپن فرود آمد.
روزنامه «ساوت چاینا» هنگ كنگ روز سه شنبه در گزارشی اعلام كرد كه فرماندهان نظامی ژاپن بر این باورند كه پیشرفت های كره شمالی در عرصه موشكی بسیار سریعتر از آنچه تصور می شد، حاصل شده است.
ژاپن دارای سامانه موشكی بالستیك موسوم به «بی ام دی» است كه یك سپر موشكی محسوب می شود كه از ماه آوریل (فروردین - اردیبهشت) در این كشور مستقر شده است.
گزارش ها حاكیست كه این كشور برای مقابله با توان موشكی كره شمالی نیازمند تقویت این سامانه است كه تحقق این موضوع نیازمند زمان زیادی است.
نصب كلاهك بر روی موشك های بالستیك كره شمالی اصلی ترین نگرانی ژاپن است و این كشور چنانچه از حمایت آمریكا برخوردار نباشد قادر به هدف قرار دادن و نابود كردن این كلاهك ها با سپر دفاعی موشكی موجود خود نیست.
برخی از منابع نظامی دفاعی ژاپن موسوم به «اس دی اف» می گویند كه بدون اتكا به آمریكا یارای مقابله با توان موشكی كره شمالی را نخواهیم داشت.
از سال ۱۹۹۸ میلادی كه موشكی را كره شمالی به حریم هوایی ژاپن پرتاب كرد دو طرف وارد یك مسابقه تسلیحاتی شدند كه همچنان ادامه دارد.
توكیو قصد دارد برای تقویت سپر موشكی «بی ام دی» خود یك میلیارد دلار دیگر هزینه كند اما این سامانه زودتر از سال ۲۰۲۰ میلادی تكمیل نخواهد شد.
با اینكه ژاپن دارای سامانه های پاتریوت نیز هست اما این موشك ها قادر به هدف قرار دادن موشك های «موسودان» كره شمالی با برد سه هزار كیلومتر (۲۱ كیلومتر در ثانیه) نیست.
آساق**۲۳۱**1597*انتشاردهنده: فرهاد راستی