دكتر مصطفي قانعي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا با اشاره به اين كه پاستور الجزاير تكنولوژي توليد واكسن سل ندارد، افزود: مذاكرات اوليه در اين خصوص به عمل آمده است و اجلاس منطقه اي 'MATI' در تهران فرصتي مناسب براي پيگيري اين موضوع در راستاي انعقاد قرارداد است.
اجلاس منطقه اي پاستور 'MATI' با حضور كشورهاي مراكش، ايران، الجزاير و تونس، آبان ماه در تهران برگزار مي شود و از پاستور چين، كره جنوبي و گينه هم براي حضور در اين اجلاس دعوت شده است .
قانعي ادامه داد: ايران در بين همه پاستورها، تنها پاستوري است كه بيشترين فناوري ها را در زمينه توليد واكسن، داروهاي نوتركيب، محصول تزريقي و ساير فناوري هاي حوزه بيوتكتولوژي دارد.
قانعي اظهار كرد: ما در انستيتو پاستور در تلاشيم تا دستاوردهاي مهم خود را در حوزه سلامت به ساير كشورها عرضه كنيم و در اين راستا به همه كشورهاي همجوار هم اعلام كرديم كه آماده انتقال دستاوردهاي اين مجموعه از جمله واكسن سل هستيم.
وي به درخواست انتقال تكنولوژي سرم پادزهرهاي مار و عقرب از تونس اشاره كرد و گفت: تونس فناوري جديدي در مورد سرم هاي مار و عقرب در اختيار دارد كه ما از آنها درخواست انتقال تكنولوژي كرديم.
رئيس سازمان انستيتو پاستور ايران گفت: البته كار سرم سازي در انستيتو رازي صورت مي گيرد اما شيوه هاي آن بايد به روز شود و ما با تمام توان در اين راستا گام برمي داريم.
قانعي اظهار كرد كه ما به دنبال اين هستيم كه آخرين شيوه هاي توليد واكسن با كمترين هزينه، بيشترين بهره وري و كمترين عارضه را تهيه و در اختيار بيماران قرار دهيم.
علمي ** 1201 **2017 **1776
خبرنگار: عبدالكريم جبارپور*انتشاردهنده:ليلا خطيب زاده
تهران- ايرنا- رئيس سازمان انستيتو پاستور ايران گفت: پاستور الجزاير ، درخواست انتقال تكنولوژي واكسن ب ث ژ (سل) از ايران ، دارد.