به گزارش ايرنا در اين دفتر آثاري از مريم آذرنيا، محمدجواد اعتمادي، محمدعلي افشاني، نصرالله امامي، مريم پرهيزكاري، علي جنتي، منصور رستگارفسايي، فاطمه سرطاوي، بابك شمشيري، محمود عابدي، عباس عاشوري نژاد، ماندانا فيروزآبادي، بهزاد مريدي، بهمن نامورمطلق و الهه نخعي منتشر شده است.
در اين شماره از دفتر حافظ پژوهي كه به كوشش سعيده رضازاده منتشر شد، منيژه عبداللهي در سخن نخست آن نوشته است: فهم ساختار نهفته در ديوان حافظ، شاعري كه اهل انديشيدن به مسايل بنيادي وجودي است، بي گمان از مسير فهم ادبي اشعار او مي گذرد.
او نوشت: اما ادراك ادبي هنري اي كه به متن به عنوان فرآورده و آفريده وجودي يك فرد مي نگرد يا به تعبيري شيوه تحليلي كه ادباي سنتي روا مي دارند و متن را تنها از زاويه زيباشناسي ادبي، واژگاني و معنايي، بي ارتباط با بنيه فرهنگي گوينده و نويسنده مي سنجند، ناقص و يك سويه است و نمي تواند به آن سوي ديگر متن بنگرد و آن را به تعبير داريوش آشوري به منزله «فرآورده يك زندگاني تاريخي و فرهنگي» دريابد و تحليل كند.
شماره نوزدهم حافظ پژوهي در 210 صفحه به سفارش مركز حافظ شناسي، قطب علمي پژوهش هاي فرهنگي و ادبي فارس و بخش زبان و ادبيات فارسي دانشگاه شيراز منتشر شد.
خبرنگار: فاطمه هاشمي نيك ** انتشار دهنده: غلامرضا مالك زاده
3002 / 1876
شيراز- ايرنا - همزمان با نشست هاي علمي يادروز حافظ با عنوان حافظ و معنويت كه يكشنبه با حضور حافظ پژوهان و استادان و دانشجويان ادبيات برگزار شد، دفتر نوزدهم حافظ پژوهي به همت مركز حافظ شناسي منتشر شد.