به گزارش روز دوشنبه روابط عمومي استانداري كرمان عليرضا رزم حسيني در ديدار با سرمايه گذاران بخش انرژي (سرمايه گذاران مشترك ايراني و تركيه اي اكسون انرژي و اكواتور) با اشاره به تنوع آب و هوايي و پتانسيل هاي استان كرمان افزود: بيش از 300 روز آفتابي در استان كرمان وجود دارد كه ظرفيت مناسبي براي استفاده از انرژي خورشيدي فراهم كرده است.
وي بيان كرد: توجه و اهميت به محيط زيست، توسعه زيرساخت ها و روستاها به واسطه نيروگاه هاي خورشيدي، رونق بخش روستايي و مديريت مهاجرت به شهرها، اشتغالزايي به دليل ايجاد نيروگاه هاي تجديدپذير و حفظ و ذخيره منابع فسيلي از فوايد توجه به بخش انرژي هاي تجديد پذير و پاك است.
سرمايهگذار تركيهاي نيز در اين ديدار با بيان اينكه ما مي خواهيم با ايران به عنوان كشور همسايه و برادر ارتباط داشته باشيم گفت: ما در توليد قطعات خودرو و موتورسيكلت و همچنين در توليد انرژي و ساختمان فعاليت مي كنيم.
مراد اوغلو افزود: تكنولوژي جديد توليد انرژي كه امروز براي شما معرفي شده از مزيت هاي فراواني برخوردار است و راندمان اين سيستم نسبت به سيستم هاي قبل، از افزايش 20 درصدي برخوردار است.
در اين ديدار معاون هماهنگي امور عمراني استانداري كرمان نيز با اشاره به سرمايه گذاري جوينت ايراني و تركيه اي براي توليد انرژي در استان كرمان گفت: در فاز اول احداث يك نيروگاه DG كه حداكثر 25 مگاوات افزايش مي يابد با راندمان بالاي 46 درصد با مصرف سوخت گاز در شهر كاظم آباد در دستور كار اين سرمايه گذاران است.
ابوالقاسم سيف الهي با اشاره به اينكه احداث فاز اول اين نيروگاه ابتدا با 4 مگاوات آغاز و تا 25 مگاوات در فازهاي بعدي توسعه مي يابد افزود: اولين نيروگاه سلول هاي خورشيدي (سيستم فتوولتائيك) تا سقف 60 مگاوات در محور كرمان - رفسنجان حدفاصل جاده باغين احداث مي شود.
وي بيان كرد: در مراحل بعدي نيز 50 مگاوات توسط پنج نيروگاه 10 مگاواتي در ساير نقاط استان كرمان تفاهم شده است كه پس از جانمايي كارشناسان شركت برق منطقه اي استان نسبت به سرمايه گذاري اقدام خواهد شد.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري كرمان با تاكيد بر اينكه سرجمع سرمايه گذاري توليد انرژي در كرمان 150 ميليارد تومان است افزود: دولت خريد برق را پيش از سرمايه گذاري، تضمين كرده است.
مديركل امور اقتصادي استانداري كرمان نيز در اين ديدار گفت: سال گذشته سرمايه گذار ايراني شركت اكسون انرژي براي توليد انرژي و سرمايه گذاري در اين حوزه اقدام كرد كه هماهنگي هاي لازم انجام گرفت و مقرر شد پست 32 با برنامه ريزي هاي انجام شده در يكي از مناطق كرمان اجرا شود.
رضا سنجري افزود: احداث 100 مگاوات نيروگاه DG و 50 مگاوات نيروگاه سلول هاي خورشيدي (سيستم فتوولتائيك) در كرمان توسط سرمايه گذاران پيشنهاد شد و استاندار كرمان نيز از آمادگي دولت براي حمايت از توليد انرژي در استان كرمان خبر داد.
سرمايه گذاران در اين نشست پيشنهاد كردند يك نيروگاه DG يك و نيم مگاواتي موبايل قابل جابجايي با مصرف گاز براي شهرداري كرمان به صورت پايلوت اجرا كنند كه مقرر شد با شهرداري نسبت به اين موضوع مذاكره شود.
خبرنگار:داود رجبي بهجت ** انتشاردهنده: نجمه حسني
7437/3029
استاندار كرمان بر حمايت از احداث نيروگاه خورشيدي در اين استان تاكيد كرد
۲۶ مهر ۱۳۹۵، ۱۷:۲۰
کد خبر:
82270207
كرمان - ايرنا - استاندار كرمان در ديدار با سرمايه گذاران بخش انرژي، بر حمايت از احداث نيروگاه هاي كوچك مقياس و خورشيدي در كرمان تاكيد كرد.