پذيرش 514 مقاله از مقالات ارائه شده به ششمين همايش بين المللي نانو

تهران - ايرنا -دبيرعلمي ششمين همايش بين المللي علوم و فناوري نانو(ICCNN2016) با اشاره به اينكه ششمين همايش بين‌المللي علوم و فناوري نانو 5 تا 7 آبان در دانشگاه خوارزمي برگزار مي‌شود، از پذيرش 514 مقاله از 750 مقاله ارسال شده به دبيرخانه اين همايش خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه علمي ايرنا، دكتر محمدحسين مجلس آرا روز سه شنبه در نشست خبري ششمين همايش بين المللي علوم و فناوري نانو(ICCNN2016) با بيان اينكه، اين همايش به مدت سه روز از پنجم الي هفتم آبانماه در پرديس كرج دانشگاه خواررمي برگزار مي شود، افزود:اين همايش همچون گذشته به همت انجمن فناوري نانو و همكاري دانشگاه ها به صورت دو سالانه به شكل ملي و بين‌المللي برگزار مي‌شود.
وي با اشاره به چگونگي برگزاري اين همايش بين المللي گفت: اين كنفرانس به زبان هاي فارسي و انگليسي و با حضور 12 نفر از دانشمندان و اساتيد حوزه نانو از كشورهايي چون آمريكا، آلمان، كرواسي، روماني، هندوستان، كانادا، جمهوري چك، مالزي، عراق و تركيه برگزار مي شود.
دبيرعلمي ششمين همايش بين المللي علوم و فناوري نانو (ICCNN2016) در ادامه اظهاركرد: كميته علمي اين همايش مركب از 44 نفر از دانشمندان و اساتيد دانشگاه هاي معتبر داخلي و خارجي است.
استاد تمام دانشكده فيزيك دانشگاه خوارزمي در ادامه، با بيان اينكه، در كنار برگزاري اين همايش 8 تا 10 كارگاه مختلف در حوزه نانوفناوري داير مي شود، اظهاركرد: در اين همايش صنعتگران و توليدكنندگان وسايل نانويي و شركت‌هاي دانش بنيان شركت خواهند كرد.
وي اظهاركرد: در اين همايش علاوه بر داير كردن كارگاه‌ها، برپايي غرفه ها، نمايشگاهي نيز از دستاوردهاي شركت‌هاي خصوصي و علاقه مندان به حوزه نانو كه كار پژوهشي آنها به محصول تبديل شده است برپا مي شود.
مجلس آرا با اشاره به استقبال مناسب اساتيد و پژوهشگران حوزه نانو از اين همايش در سال هاي گذشته، به موضوعات مورد نظر براي ارسال مقاله در اين همايش اشاره كرد و گفت: نانوشيمي، نانوفيزيك، نانوالكترونيك، نانومواد، نانوفتونيك، نانومحاسبات از جمله مباحثي است كه پژوهشگران مقالات خود را براساس آن به دبيرخانه ارسال كرده اند.
دبيرعلمي ششمين همايش بين المللي علوم و فناوري نانو (ICCNN2016) در ادامه تصريح كرد:از ميان 750 مقاله ارسال شده به دبيرخانه اين همايش 514 مقاله پذيرفته شده است كه به صورت پوستر و شفاهي ارائه خواهد شد.
وي همچنين با اشاره به مزيت هاي برگزاري اين همايش ها نيز گفت:اين همايش به طور حتم محلي براي آشنايي اساتيد و دانشجويان كشورمان با آخرين دستاوردهاي حوزه نانو و همچنين فرصتي براي كنش افكار عمومي در اين حوزه است.
مجلس آرا اضافه كرد: پيش از برگزاري اين همايش كشورمان در حوزه نانو رتبه 54 را كسب كرده بود كه در حال حاضر و براساس اعلام مجله معتبر نيچر به رتبه هفتم دنبا ارتقا يافته است.
وي با اشاره به اينكه يك آزمون نيز در حوزه نانو فناوري روز جمعه ساعت 8 تا 9 صبح در محل اين همايش براي علاقمندان برگزار مي شود افزود: مرجع اين امتحان قبلا در سايت اطلاع رساني شده است و به نفرات اول تا سوم جوايزي اهدا مي شود.
دبيرعلمي ششمين همايش بين المللي علوم و فناوري نانو (ICCNN2016) در ادامه بيان كرد:در طول برگزاري اين همايش اطلاعات حوزه نانو ايران به همراه اتفاقات ششمين همايش بين المللي علوم و فناوري نانو از طريق راديو نانو به زبان هاي فارسي و انگليسي اطلاع رساني خواهد شد.
ششمين همايش بين‌المللي علوم و فناوري نانو(ICNN2016) به مدت سه روز 5 تا 7 آبان در پرديس كرج دانشگاه خوارزمي برگزار مي‌شود، اين همايش دو سال پيش در دانشگاه تربيت مدرس و امسال نيز در دانشگاه خوارزمي برگزار مي‌شود.
علمي ** 1836 **1440
خبرنگار:‌يوسف درويشي ** انتشاردهنده: معصومه گلشن
۰ نفر