به گزارش ايرنا رئيس دانشگاه علوم پزشكي دزفول سه شنبه در همايشي كه در سالن ايثار اين شهر برگزار شد در سخناني از تقابل منافع مردم و صنايع غذايي غير استاندارد به عنوان يك چالش جدي در حوزه سلامت نام برد و گفت:واحدهاي توليد مواد غذايي كه موارد استاندارد را در سطح حداقل رعايت مي كنند بيشترين ورشكستگي را دارند ضمن اينكه سلامت جامعه را نيز تهديد مي كنند.
وي افزود:در صورت تعطيلي اين واحدهاي غير استاندارد در كوتاه مدت ممكن است عده اي بيكار شوند اما در بلندمدت صنايع پويايي خواهيم داشت كه قابليت رقابت بين المللي را دارند.
پريدار گفت:فعاليت كارخانجاتي كه استانداردها را رعايت نمي كنند در بلند مدت به ضرر جامعه است و بايد جلوي فعاليت آنها گرفته شود.
وي گفت:بايد براي داشتن جامعه اي سالم تغيير فرهنگي را در بين مسئولان و جامعه نهادينه كرد و به سمت گسترش صنايعي پيش برويم كه حداكثر دغدغه را براي اعمال استاندارد محصولات دارند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي دزفول ضمن تقدير از شركت هاي مواد غذايي برتر شمال خوزستان كه در سطح كشوري نيز افتخارآفريني كرده اند گفت:بايد در راستاي ارتقاي سلامت جامعه به كارهاي فرهنگي پرداخت.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي دزفول در ادامه با ابراز نگراني از گسترش استعمال دخانيات در جامعه گفت:وزارت بهداشت پس از گذشت بيش از 10 سال توانست مجلس را قانع كند تا يك درصد عوارض دخانيات و فروش را جهت هزينه در زمينه بهداشت و پيش گيري به وزارت بهداشت پرداخت كند.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي دزفول نيز در اين خصوص گفت:شركت هايي كه در اين همايش تنديس افتخار دريافت كردند بهترين ضوابط و استانداردهاي بهداشتي را رعايت كرده و حدود 80 درصد محصولات توليد آنها داراي نشانگر رنگي مي باشند.
داوود سلمانپور افزود:علاوه بر اين كارخانه هاي مذكور تمام ضوابط مشتري مداري و رضايت مشتري را رعايت كرده و در بازرسي سالانه بيشترين امتياز را كسب كرده اند.
علي خليلي مدير شركت پگاه خوزستان نيز در اين همايش گفت: براي درست مصرف كردن و فرهنگ استفاده از غذاي سالم بايد از مدارس ابتدايي شروع كرد و مربيان بهداشتي بايد در اين خصوص آموزش هاي لازم را به دانش آموزان ارائه كنند تا فرهنگ مصرف غذاي سالم نهادينه شود.
وي افزود:نگاه ارزيابان و بازرسان بهداشتي بايد به سوي بوفه مدارس متمركز شود و بازرسي ها از سمت سوپرماركت ها و سطح شهر به بوفه مدارس به عمده ترين مخاطبان و مصرف كنندگان را دارند معطوف شود.
وي ضمن تقدير از تلاش و همكاري دانشگاه علوم پزشكي دزفول با كارخانه هاي شمال خوزستان گفت:رهنمودهاي بازرسان اين دانشگاه باعث شده محصولاتي با كيفيت بالا از سوي اين كارخانه ها توليد شود.
در اين همايش كه با حضور مربيان بهداشتي مدارس دزفول برگزار شد از كارخانه هاي برتر شمال خوزستان از جمله شركت پگاه خوزستان ، شركت نگين دز و شركت خوشه زرين اميد كه از نظر دانشگاه علوم پزشكي دزفول بيشترين اصول بهداشتي را در طول سال رعايت كرده بودند تجليل شد.
همچنين مديران فني شركت نوين ،خوشه زرين اميد ،شركت نارين صنعت دز و شركت حلوا شكري آهونشان مورد تجليل قرار گرفتند.
16 اكتبر مصادف با 24 مهرماه به منظور همدردي با افراد گرسنه به عنوان روز جهاني غذا نامگذاري شده است.
7278/6068
خبرنگار:رقيه كردي-انتشار دهنده :محمدعلي فريدپناه
دزفول - ايرنا - به مناسبت روز جهاني غذا واحدهاي صنعتي برتر در توليد مواد غذايي سالم در شمال خوزستان معرفي و مورد تجليل قرار گرفتند.